Acest eveniment a avut loc in data de 13 Mar 2017.
Vezi alte evenimente cu , .
Vezi alte evenimente la din .

UPDATE: Concertul a fost ANULAT! Contravaloarea biletelor se recuperează de la casele de bilete de unde au fost achiziţionate!

Luni, 13 martie 2017, de la ora 20:00, Neri Per Caso revine în România pentru un concert în Sala Mare a Teatrului Naţional din Bucureşti. Concertul face parte din turneul de promovare a celui mai recent album al grupului „NPC 2.0”, prin care se aniversează 20 de ani de activitate muzicală neîntreruptă.

Neri per Caso este un grup muzical a cappella, de origine italiană, ce s-a format în 1991. Participarea la festivalul San Remo din 1995 la secţiunea „Nuove Proposte” cu piesa „Le ragazze” le-a adus câştigarea acestei secţiuni şi 6 discuri de platină.

Pe parcursul a 20 de ani, grupul muzical a lansat 9 albume de studio, atât pentru piaţa italiană, cât şi pentru cea internaţională şi a înregistrat vânzări de peste 3 milioane de exemplare. Cu albumul „Angoli diversi” (2008), Neri per Caso a câştigat premiul pentru „Cel mai bun disc A Cappella”, din partea Asociaţiei Criticilor Americani (CARAS).

De-a lungul timpului, grupul muzical a avut colaborări cu nume importante ale muzicii: Alicia Keys, Dionne Warwick şi Randy Crawford, iar în 2015, în cadrul festivalului Ravello Festival, au propus un recital comun cu celebrul vocalist de jazz american Bobby McFerrin.

Cel mai recent album „NPC 2.0” reprezintă o celebrare a celor 20 de ani de activitate muzicală şi a succesului venit datorită manierei inedite prin care au readus în scenă muzica unor artişti inconfundabili ca: Sting, Michael Jackson, George Gershwin şi Louis Armstrong.

Ianna este invitat special al grupului Neri Per Caso pentru concertul de la Teatrul Naţional din Bucureşti.

Bilete Neri Per Caso la Teatrul Naţional din Bucureşti

Biletele pentru concertul pe care grupul Neri Per Caso îl susţine la Teatrul Naţional din Bucureşti, pe 13 martie 2017, pot fi achiziţionate de la Casa de bilete a Teatrului Naţional sau online de pe www.bilete.ro şi www.blt.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea faţă de scenă.

Categorie Preţ
Categoria 1 200 lei
Categoria 2 150 lei
Categoria 3 80 lei
Categoria 4 60 lei

Concertul Neri Per Caso de la Teatrul Naţional din Bucureşti este organizat de Prom’Art Creative.