Acest eveniment a avut loc in data de 29 Apr 2017.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Sâmbătă, 29 aprilie 2017, de la ora 22:30, Natalie Imbruglia susţine un concert la Berăria H din Bucureşti. Concertul face parte din turneul acustic internaţional al artistei de origine australiană şi care va include concerte în nu mai puţin de 16 ţări, printre care se numără Germania, Ungaria, Croaţia, Elveţia, Marea Britanie şi Olanda.

Natalie Jane Imbruglia este o cântăreaţă care a devenit celebră datorită melodiei „Torn”, o reinterpretare a piesei cu acelaşi titlu care aparţine formaţiei rock americane Ednaswap. Artista are deja o carieră muzicală de douăzeci de ani, perioadă în care a înregistrat 5 albume, care s-au vândut în zeci de milioane de exemplare în întreaga lume. Natalie Imbruglia nu s-a făcut remarcată numai pe plan muzical, ci şi în calitate de fotomodel şi actriţă. A fost desemnată una dintre cele mai frumoase femei din lume şi a interpretat cu succes roluri în filmele „Johnny English” (2003), „Closed for Winter” (2009) şi „Underdogs” (2013).

Primul său single, „Torn”, a devenit rapid un succes cu milioane de vânzări în întreaga lume. „Torn” i-a adus artistei numeroase premii, precum „MTV Video Music Award for Best New Artist”, „MTV Europe Music Award for Best Song”, „Brit Awards for International Newcomer & Female Solo Artist”, dar şi trei nominalizări la premiile Grammy. „Left in The Middle”, primul său album de studio , a înregistrat vânzări uriaşe încă de la lansarea din 1997 şi deţine încă recordul pentru cel mai bine vândut album de debut al unei artiste pop/rock/alternative.

După albumul „Left in the Middle”, au urmat „White Lilies Island” (2001), „Counting Down the Days” (2005), materialul „best-of” „Glorious: The Singles 97-07” (2007), „Comme to Life” (2009) şi „Male” (2015). Albumul „Male” este o încercare îndrăzneaţă de a interpreta melodii celebre, cântate iniţial de bărbaţi. Printre cele mai fredonate piese ale artistei se numără în continuare „Torn”, „Shiver”, „Wrong Impression”, „Big Mistake”, „Smoke” şi „Counting Down the Days”.

Imbruglia a mai concertat în România în 2005, când a susţinut un recital în cadrul Festivalului Cerbul de Aur, dar şi la un eveniment de lansare a unui nou model de autoturism, pe 12 noiembrie 2008.

Bilete Natalie Imbruglia la Berăria H din Bucureşti

Biletele pentru concertul pe care Natalie Imbruglia îl va susţine la Berăria H din Bucureşti, pe 29 aprilie 2017, sunt disponibile pe www.iabilet.ro, la Berăria H şi în punctele fizice din reţeaua IaBilet, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor.

Până pe 15 martie 2017 toate categorile de bilete beneficiază de o reducere de 30%.

Categorie Early Bird Pre-sale La intrare
Categoria A 135 lei 150 lei 170 lei bilete
Categoria B 99 lei 120 lei 140 lei bilete
Categoria C 70 lei 90 lei 100 lei bilete

*Early Bird (până în 15 martie)
*Pre-sale (până pe 29 aprilie)

După achiziţionarea bilelelor este recomandată rezervarea unei mese, direct prin telefon la 0725345345 sau la adresa de email [email protected].

Concertul Natalie Imbruglia de la Bucureşti este organizat de Bestmusic Live Concerts.