Acest eveniment a avut loc in data de 1 Jun 2013.
Vezi alte evenimente cu , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Sâmbătă, 1 iunie 2013, începând cu ora 20:00, Nargaroth va susţine un concert în premieră în Rockstadt Club din Braşov. Pe scenă vor urca Indian Fall, Sincarnate şi Decease.

Programul evenimentului:

Decease – 20:00 – 20:30
Sincarnate – 20:45 – 21:30
Indian Fall – 21:45 – 22:45
Nargaroth – 23.00

Nargaroth este o trupă de referinţă pentru scena black metal din Germania, cu peste 17 ani de activitate în zona underground. Ultimul album Nargaroth, „Black Metal manda Hijos de Puta” (2012), este un tribut dedicat formaţiilor de black metal din America Latina, trupa plănuind un material similar dedicat scenei poloneze.

Indian Fall este un nume cunoscut în metalul extrem românesc, grupul braşovean având la activ 2 albume, 2 EP-uri şi concerte alături de trupe ca Moonspell, Negura Bunget sau Shining.

Sincarnate este una dintre trupele care şi-a câştigat locul meritat în cadrul scenei autohtone, cu o activitate de peste 7 ani. Trupa a concertat intens în România, precum şi în cluburi sau la festivaluri metal din Germania, Slovenia, Polonia, Bulgaria sau Republica Moldova.

Decease este o trupă de death/thrash metal din Cluj Napoca. Trioul clujean propune un fast & powerful thrash metal aşa cum ne-au obişnuit trupele din anii ’80 – ’90 dar fără a se limita la acea perioadă, soundul lor fiind unul modern şi plin de vitalitate.

Preţul unui bilet de intrare este de 25 lei.