Acest eveniment a avut loc in data de 1 Dec 2016.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Joi, 1 decembrie 2016, de la ora 21:00, Myrath va concerta în clubul Quantic din Bucureşti, în cadrul turneului de promovare a celui mai recent album al formaţiei, „Legacy”. Trupa va susţine un spectacol în premieră în România, anunţat de către solistul Zaher Zogarti pe scena Arenelor Romane, în deschiderea concertului Megadeth din iulie 2016.

Myrath este o trupă de origine franco-tunisiană care a devenit recunoscută datorită genului unic abordat, o combinație între progressive metal și elemente orientale. Formaţia şi-a început activitatea realizând diferite cover-uri după melodiile unor trupe death metal, iar în 2005 a lansat primul album, „Double Face”.

De la debut şi până în prezent, grupul de prog-power metal au lansat 5 materiale discografice. Cel mai recent album al trupei, „Legacy”, care va fi promovat şi în concertul de la Bucureşti, a fost lansat în acest an şi conţine mai multe colaborări cu: Mohamed Gharbi, Bechir Gharbi şi Hamza Obba.

De-a lungul carierei, Myrath a cântat pe aceeași scenă cu artiști, precum: Robert Plant, Dream Theater, Tarja, WASP sau Orphaned Land.

Bilete Myrath la club Quantic din Bucureşti

Biletele pentru concertul pe care Myrath îl va susţine la Bucureşti, pe 1 decembrie 2016, pot fi cumpărate din reţeaua Eventim sau online de pe www.eventim.ro la mai multe preţuri, în funcţie de perioada de achiziţionare.

Perioadă Preţ
Presale 1 (până pe 19 august) 40 lei cumpără bilete
Presale 2 (până pe 30 noiembrie) 60 lei cumpără bilete
Acces general (1 decembrie) 75 lei cumpără bilete

Concertul Myrath la clubul Quantic din Bucureşti este organizat de Phoenix Entertainment.