Acest eveniment a avut loc in data de 25 Oct 2017.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Miercuri, 25 octombrie 2017, de la ora 21:30, trupa The Motans susţine un concert la Hard Rock Cafe din Bucureşti.

Originară din Chişinău, Republica Moldova, formaţia The Motans a fost fondată în 2016, chiar de solistul trupei, Denis. Tânărul a fost descoperit din întâmplare de de BRomania, care i-a recunocut imediat talentul şi l-a ajutat ulterior să se remarce pe scena muzicală din România.

„El a dat întâmplător de o piesă de a mea şi i-a plăcut atât de mult încât a luat legătura cu mine pe Facebook, pe vremea în care primeam puţine mesaje şi aveam timp să le citesc pe toate. Am stat puţin de vorbă, după care el s-a oferit să mă ajute, să mă promoveze aici, în România. Îi sunt foarte recunoscător pentru asta.”, a mărturisit artistul pentru ProFM.

Proiectul The Motans prezintă originalitate aparte, care reiese atât din stilul muzical,  o combinaţie de pop, rhythm & soul, dance şi electronic, cât şi din numele formaţiei. „The Motans” nu este un nume ales la întâmplare, ci reflectă legătura pe care Denis o are cu pisicile, pe care le consideră animale libere.

„Visam pisici şi motani o dată la două zile sau chiar în fiecare zi, timp de şapte ani de zile. Nu ştiu din ce cauză, am avut multe pisici când eram mic. Dar pentru mine asta a fost un semn, pentru că pisica/motanul este un animal care va face întotdeauna ce vre în viaţă Ele nu au stăpân.”, a mai declarat solistul.

Grupul s-a remarcat imediat după lansarea hitului „Versus”, care a strâns peste 11 milioane de vizualizări pe YouTube până în prezent. De asemenea, piese ca „Tu”, „Jumătate stai”, „42” şi „August” însumează zeci de milioane de vizualizări împreună. Un alt hit The Motans este duetul cu Delia, „Weekend”, care s-a menţinut pe primele locuri în topurile româneşti pentru săptămâni bune.

„Am scris «Versus» in 2-3 zile, toata piesa pe emotii. Nu m-am gandit ca va fi pe placul unui public larg, am scris-o pentru mine, in primul rand. Am fost insa placut surprins cand am vazut ca oamenii au luat-o la suflet si multi s-au regasit in ea”, a mărturisit fondatorul trupei.

Bilete The Motans la Hard Rock Cafe din Bucureşti

Biletele pentru concertul The Motans de la Hard Rock Care, de pe 25 octombrie 2017 pot fi achiziţionate din reţeaua iaBilet sau online de pe www.iabilet.ro, la două categorii de preţ.

Categorie Preţ
Acces general – cu loc la masă în sală 79 lei bilete
Acces general – fără loc 49 lei bilete

Concertul The Motans de la Hard Rock Cafe este organizat de BestMusic Live Concerts.