Acest eveniment a avut loc in data de 8 Nov 2016.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Marţi, 8 noiembrie 2016, de la ora 21:45, Mihail împreună cu trupa sa susţin un concert la Hard Rock Cafe din Bucureşti.

Pe 8 noiembrie, chiar de Sfinţii Mihail şi Gavril, cântăreţul alege să-şi sărbătorească ziua onomastică alături de fanii săi. Astfel, Mihail va oferi un show special tuturor bucureştenilor, în care va interpreta atât hitul „Mă ucide ea”, cât şi piese mai noi sau lansări viitoare.

Mihail Sandu are în repertoriul său un mozaic de elemente, printre care: funk, blues, pop şi rock alternativ. De-a lungul timpului, artistul a cochetat cu pictura, fotografia şi design-ul grafic, însă marea sa pasiune a rămas întotdeauna muzica.

„Mă ucide ea”, single-ul care i-a adus popularitate a fost lansat la începutul lui august 2015. La scurt timp de la lansare, piesa a fost însoţită şi de un videoclip, care are în prezent peste 30 de milioane de vizualizări pe Youtube. Mai mult decât atât, Mihail şi-a interpretat celebra piesă alături de o orchestră simfonică într-un concert susţinut la Chişinău.

La finalul lui 2015, Mihail a lucrat la un proiect inedit de muzică live, „Lookout Tour Acoustic Session”, care s-a defăşurat în patru părţile şi care a cuprins piesele: „Doar visuri”, „Seara”, „Let’s Make Love” şi „Noi ne privim”. În 2016, Mihail a lansat single-ul „Simt că ne-am îndepărtat”, care a beneficiat şi de un videoclip. De asemenea, artistul are în plan să-şi lanseze primul album.

Bilete Mihail la Berăria H din Bucureşti

Biletele pentru concertul pe care Mihail îl va susţine la Berăria H din Bucureşti, pe 8 noiembrie 2016, pot fi achiziţionate online, de pe www.iabilet.ro, la două categorii de preţ.

Categorie Preţ presale
Categoria A – în faţa scenei cu loc la masă 35 lei
Categoria B – acces general cu loc la masă 20 lei