Acest eveniment a avut loc in data de 22 Feb 2018.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Joi, 22 februarie 2018, de la ora 21:30, Mihai Mărgineanu concertează alături de trupa sa la Hard Rock Cafe din Bucureşti.

Mihai Mărgineanu este unul dintre cei mai prolifici artişti de folk, iar muzica sa este inspirată din folclorul urban, unele piese sunt preluări ale unor cântece vechi de pahar, dar a avut grijă să ne capteze şi cu piesele sale proprii.

Deşi s-a lansat în muzică destul de târziu, la vârsta de 36 de ani, piesele sale au avut succes la public aproape instant cu versuri adeserori explicite. Printre cele mai cunoscute piese se numără „Mă iubeşte femeile”, „Zariţa”, „Gore din Chitila”, „Jeana”, „Aviaţia” şi „Melci, scoici, raci, craci”.

Primele melodii ale sale au fost înregistrate în 2005, fiind inițial destinate unui grup limitat de prieteni. Ulterior, cântecele s-au răspândit pe internet, iar cântăreţul a câștigat popularitate. Cea mai cunoscută melodie a lui Mărgineanu, „Mă iubește femeile” este o preluare după un cântec al actorului interbelic Iancu Brezeanu, din care Mărgineanu a păstrat doar melodia și a rescris o parte din versuri într-un stil propriu.

Bilete Mihai Mărgineanu la Hard Rock Cafe din Bucureşti

Biletele pentru concertul Mihai Mărgineanu de la Hard Rock Cafe din Bucureşti, de pe 22 februarie 2018, pot fi achiziţionate din reţeaua iaBilet şi online de pe www.iabilet.ro, la două categorii de preţ.

Categorie Preţ
Fără loc – în picioare 55 lei bilete
Acces general – cu loc la masă 55 lei bilete

Concertul Mihai Mărgineanu de la Hard Rock Cafe din Bucureşti este organizat de către BestMusic Live Concerts.