Acest eveniment a avut loc in data de 20 Sep 2016.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Marţi, 20 septembrie 2016, de la ora 22:30, Mihai Mărgineanu și trupa sa susțin un concert la Berăria H din București.

Mihai Mărgineanu este un cântăreț și compozitor  de muzică folk și pop rock care a debutat în 2005, cu albumul „Gore din Chitila”. Muzica sa este inspirată din folclorul urban, unele melodii sunt preluate din muzica veche de pahar, iar altele sunt creaţii proprii.

Considerat responsabil de crearea „comedy-folk-ului” în muzica românească, Mihai Mărgineanu a reinventat acest folk-ul prin versurile sale explicite, care conţin deseori cuvinte necenzurate. Până în prezent, artistul a lansat 4 albume. „Paraschivo”, „Gore din Chitila” şi „Zariţa Zanga” se numără printre cele mai cunoscute piese ale sale.

De-a lungul carierei sale, cântăreţul a colaborat cu mai mulţi artişti cunoscuţi, printre care şi: Mircea Dinescu, Cheloo şi Boier Bibescu. De asemenea, Mărgineanu face parte din distribuţia serialului de comedie „Las Fierbinţi”, interpretând rolul lui Ardiles.

Bilete Mihai Mărgineanu la Berăria H din București

Biletele pentru concertul pe care Mihai Mărgineanu îl va susţine la Berăria H din București, pe 20 septembrie 2016, pot fi achiziţionate online de pe www.iabilet.ro, la mai multe categorii de preţ.

Categorie Preţ
Categoria A – în faţa scenei cu loc la masă 55 lei
Categoria B – acces general cu loc la masă 35 lei
Categoria C – părţile laterale cu loc la masă 25 lei