Acest eveniment a avut loc in data de 9 Jan 2019.
Vezi alte evenimente cu , .
Vezi alte evenimente la din .

Miercuri, 9 ianuarie 2019, de la ora 19:00, Michale Graves (ex Misfits) susține un concert în Club Quantic din București. În deschidere vor concerta cei de la The Crimson Ghosts.

Program concert Michale Graves

19:00 – Acces
20:00 – 21:00 – Crimson Ghosts
21:30- 23:00 – Michale Graves

Michale Graves este originar din Statele Unite ale Americii, carieră a început-o în 1995, ca solist al formatiei Misfits. A cântat alături de formația horror punk până în 2000. Ulterior a mai urcat pe scenă alături de trupă, cu diferite ocazii. Dintre cele mai cunoscute piese alături de trupă amintim „Dig Up Her Bones” și „Descending Angel”.

La 5 ani de la plecarea din Misfits și-a început cariera solo, lansând în 2005 albumul „Runk Rock is Dead”, material ce a fost compus și înregistrat într-o singură lună.

Artistul face parte și din proiectul lui Marky Ramone, toboșarul trupei Ramones. Graves a mai cântat alături de Trivium, vocea sa putând fi auzită pe piesa „I Don’t Wanna Be (A Superhero)”, piesă scrisă alături de Matt Heafy.

The Crimson Ghosts sunt o trupă de horrorpunk din Germania.

Bilete Michale Graves din Club Quantic din Bucureşti

Biletele pentru concertul Michale Graves din Club Quantic din Bucureşti, de pe 9 ianuarie 2019, pot fi achiziţionate din reţeaua iaBilet şi online de pe www.iabilet.ro, la următoarele categorii:

Categorie Preţ
Acces General – Presale 40 lei bilete
La intrare 50 lei bilete

Concertul Michale Graves din Club Quantic este organizat de către METALHEAD.