Joi, 7 iulie 2016, de la ora 19:00, după 20 de ani, show-ul lui Michael Jackson va fi din nou în România, de această dată la Sala Polivalentă din Bucureşti. Jennifer Batten, LaVelle Smith Jr, Michael Prince, Sam Sims şi restul echipei lui Michael Jackson vor aduce un tribut care va îmbina hit-urile promovate în turneele „Bad” şi „Dangerous”. România este prima ţară din turneul mondial „The Ultimate Thriller – The Michael Jackson Tribute – LIVE”.

UPDATE: „The Ultimate Thriller – The Michael Jackson Tribute LIVE”, primul concert al trupei şi echipei tehnice reunite care a făcut istorie alături de Michael Jackson a fost mutat din Piaţa Constituţei din Bucureşti, la Sala Polivalentă, din cauza prognozei meteo anunţată pentru ziua concertului. Sectoarele pentru care au optat spectatorii se vor regăsi şi în incinta Sălii Polivalente.


Prima venire a Regelui în ţara noastră a fost pe 1 octombrie 1992, când cariera lui Michael Jackson era la apogeu, în cadrul „Dangerous World Tour”. Evenimentul era atât de important, încât nu a avut doar o mare importanţă artistică, ci şi una politică.

Artistul a ajuns la Cotroceni, unde preşedintele Ion Iliescu l-a primit ca pe un veritabil şef de stat. Două Boeing-uri 747, peste 230 de persoane şi o scena de 77 de metri lungime. Acestea erau, în 1992, primele detalii care şocau publicul român, in aşteptarea lui Michael Jackson.

Regele muzicii pop a concertat în 1996, pentru a doua oară, la Bucureşti, aducând noul său turneu „HIStory”. Seria concertelor debutase atunci doar cu o săptămână înainte, România fiind a treia oprire a lungului şir de spectacole, după Praga şi Budapesta. Pe Stadionul Naţional au participat peste 80.000 de fani, cu 10.000 mai mult decât era estimat.

Pe 7 iulie 2016, echipa lui Michael Jackson ajunge în România, după mai bine de doi ani de negocieri. Familia lui Michael Jackson a fost de acord ca toata echipă megastarului (de la inginer de sunet, chitarist, basist, până la coregraf, dansatori etc) să se reunească special pentru tributul din Piaţa Constituţiei.

Cel mai bun impersonator MJ, ajutat de tehnologie de ultimă generaţie (audio, video, efecte vizuale holografice, efecte pirotehnice, led wall-uri gigant etc), îi va face pe cei prezenţi la concert să creadă ca Regele n-a murit.

Bilete The Ultimate Thriller – Michael Jackson la Bucureşti

Biletele pentru concertul The Ultimate Thriller – The Michael Jackson Tribute, de pe 7 iulie 2016 la Bucureşti, pot di achiziţionate din reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor, preţul unui bilet fiind între 80 şi 450 lei.

Categorie Preţ
Tribuna VIP 450 lei cumpără bilete
Diamond Circle 300 lei cumpără bilete
Golden Circle 150 lei cumpără bilete
Normal Circle 80 lei cumpără bilete

Conertul tribut Michael Jackson la Bucureşti este organizat de Music Management Event.