Acest eveniment a avut loc in data de 11 Feb 2017.
Vezi alte evenimente cu , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Sâmbătă, 11 februarie 2017, de la ora 20:00, Master, veteranii death metalului din America, concertează în Club Fabrica din Bucureşti. În deschidere vor concerta bucureşteanii de la Spinecrusher, italienii de la Haniwa şi bulgarii de la Mass Grave. Din cauza unor probleme logistice, trupele din deschidrea concertelor din turneul balcanic au fost schimbate. Astfel, Divine Chaos, Solnca şi Atonismen nu vor ma veni la Bucureşti.

Master este o formaţie de death metal americană, înfiinţată în 1983 la Chicago. Cu o discografie ce provoacă deopotrivă admiraţie şi invidie, Master sunt prezenţi pe scena metal rock internaţională de peste 30 de ani. Până în prezent, trupa a lansat 11 albume de studio, 2 albume live, un EP, o compilaţie şi un split album cu Pentagram Chile. Albumele lor, recunoscute pentru muzica cu nerv ce poartă influenţe Motorhead, Venom sau Slayer, au inspirat generaţii întregi de trupe.

Spinecrusher cântă un death-thrash completat cu riff-uri de black metal ce au ţinut formaţia pe meterezele metalului românesc timp de opt ani. Cel mai recent material al trupei, „Crypts of Slaughter”, a fost lansat pe 2 aprilie 2016.

Mass Grave s-au format în 2006, cântând iniţial cover-uri ale unor trupe precum Deicide, Slayer, Sepultura şi Carcass. După două demo-uri ascultate până la refuz de către publicul underground-ului din Bulgaria, în 2013 formaţia lansează primul album din cariera, „Fade of Life”.

Trio-ul italian Haniwa explorează genuri muzicale variate, de la progresive metal la grunge, cu o experienţă scenică ce depăşeste douăzeci de ani. Muzica trupei este legată bine, cu sunete clare ce îmbină diversele influenţe ale membrilor ei, iar rezultatul final se traduce în metal modern cu arome fine vintage.

Bilete concert Master în Club Fabrica din Bucureşti

Biletele pentru concertul pe care trupa Master îl va susţine în Club Fabrica din Bucureşti, pe 11 februarie 2017, pot fi achiziţionate din reţeaua Iabilet şi online de pe www.iabilet.ro, la preţuri care diferă în funcţie de perioada de achiziţie.

Categorie Perioada Preţ
Acces General Presale 35 lei bilete
Acces General La intrare 40 lei

Concertul Master în Club Fabrica din Bucureşti este organizat de METALHEAD.