Acest eveniment a avut loc in data de 11 Feb 2011.
Vezi alte evenimente la din .

Vineri, 11 februarie 2011, Marius Pop & The M Theory vor concerta în club Wings din Bucureşti. Începând cu ora 21:00 toţi cei prezenţi vor avea parte de un concert special ai cărui invitaţi promit să impună noi standarde calitative scenei de live din România.

The M Theory
este un proiect a cărei muzică, o combinaţie de jazz, rock, funk, electro şi progressive este o încântare pentru toţi iubitorii de muzică bună. Trupa este alcătuită din muzicieni binecunoscuţi în ciuda varstei lor: Marius Pop (chitară), Marcel Moldovan (tobe), Alex Racovita (clape), Mihai Ardelean (clape) şi Dan Saghin (bass), nume sonore care spun multe iubitorilor muzicii de calitate din România.

Marius Pop, liderul acestui proiect, este recunoscut de majoritatea criticilor ca fiind cel mai talentat chitarist din România şi unul dintre cei mai talentaţi tineri chitarişti ai lumii.

Albumul “First step” este primul album Marius Pop & The M Theory şi conţine 10 piese originale. Lansat în august 2010, a avut un important succes international ajungând în top 10 la secţiunea jazz-fusion pe cele mai importante reţele de distribuţie internaţionale unde acesta este comercializat: iTunes, Amazon, CD Baby, eMusic.

Preţul unui bilet pentru concertul Marius Pop & The M Theory este de 15 lei. Biletele pot fi achiziţionate de la intrarea clubului în seara evenimentului.

Wings Club: Str. Mihai Eminescu 127 (fostul Cinema Viitorul), Bucureşti.
Rezervări: 0724 076 246