Acest eveniment a avut loc in data de 5 Oct 2017.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

UPDATE: Din cauza faptului că zborul lui Marco Mendoza a fost decalat, artistul nu a mai putut ajunge la Hard Rock Cafe. În schimb, Arthur au cântat cu intrarea liberă conform programului. Cumpărătorii de bilete vor primi banii plătiţi pe bilete integral de la iabilet.ro în maxim 5 zile. iabilet.ro va contacta toţi cumpărătorii de bilete prin email.

Joi, 5 octombrie 2017, de la 21:30, Marco Mendoza, basistul trupei The Dead Daisies, susține un concert la Hard Rock Cafe din București, în cadrul turneului european „Viva La Rock”, care include mai multe orașe din România.

Celebrul instrumentist Marco Mendoza vine în România în cadrul turneului „Viva La Rock”, care a început la finalul lunii septembrie și include concerte în Germania, Austria, Italia, Cehia, Belgia și Ungaria. Pe lângă spectacolul din București, Marco Mendoza va cânta și în Constanța, Râmnicu-Vâlcea, Craiova, Cluj-Napoca și Timișoara.

Marco Mendoza și-a început cariera muzicală în 1989, ca basist, colaborând la albumul solo al lui Bill Ward, fostul toboșar Black Sabbath. De atunci, artistul a făcut parte din numeroase trupe cunoscute, precum Whitesnake, Thin Lizzy, Blue Murder, Blackstar Riders.

În anul 2007, Mendoza şi-a lansat primul album solo, „Live for Tomorrow”, urmat apoi de materialul „Casa Mendoza”, în 2010. Pentru muzica lansată pe cont propriu, Mendoza combină stilurile rock, pop, jazz, fusion și soul. De asemenea, cântăreţul a înregistrat şi 5 albume tribut în onoare unor trupe de renume, precum Metallica şi Aerosmith.

De-a lungul carierei sale, Mendoza a colaborat cu mai mulţi artişti internaţionali, printre care: Neal Schon, Ted Nugent, Tim „Ripper” Owens, Dolores O’Riordan (The Cranberries) sau George Lynch (Lynch Mob). Totodată, pe lângă cariera solo, muzicianul activează în trio-ul de jazz Mendoza Heredia Neto, alături de Joey Heredia (tobe) și Renato Neto (clape).

Bilete Marco Mendoza la Hard Rock Cafe din București

Biletele pentru concertul Marco Mendoza de la Hard Rock Cafe din București de pe 5 octombrie 2017, pot fi achiziționate din rețeaua iaBilet sau online de pe www.iabilet.ro, la următoarele prețuri:

Categorie Preț
VIP (loc la masă – în fața scenei) 65 lei bilete
Acces general (loc la masă – în sală) 50 lei  bilete
Acces general (fără loc) 50 lei  bilete

Concertul Marco Mendoza de la Hard Rock Cafe este un eveniment organizat de Bestmusic Live Concerts.