Duminică, 24 ianuarie 2016, de la ora 21:30, LURA, una dintre cele mai populare voci ale stilului „morna”, originar din Capul Verde, susţine un concert în premieră în România, la Hard Rock Cafe din Bucureşti.

Născută în Portugalia şi cu origini în Capul Verde, cu 5 albume la activ, primul lansat în 1996, iar cel mai recent acum câţiva ani, LURA s-a consacrat în industria muzicală internaţională după ce a cântat alături de Cesaria Evora piesa „Moda Bo”, abordând acelaşi stil inconfundabil şi unic în lume, „morna”. LURA oferă tempouri puternice şi pline de viaţă şi exprimă lacrimile tăcute ale unor cântece antice, secretele stilului batuque sau morna şi rugăciunea rebelă pe care o poartă în inima sa.

Noul său album, „Herança” este un dar celor care sunt familiari cu muzica din Capul Verde şi sufletul său universal, dar şi o celebrare a talentului muzical al artistei. Albumul laudă insulele şi explorează dilema antică a vizitatorului despre a vrea să stai când trebuie să pleci. Simbioza vocilor şi simfonia emoţiilor fac din „Herança” unul dintre cele mai frumoase tributuri aduse Africii.

Bilete LURA la Hard Rock Cafe din Bucureşti

Biletele pentru concertul LURA ce va avea loc la Hard Rock Cafe din Bucureşti, pe 24 ianuarie 2016, pot fi achiziţionate din reţeaua IaBilet şi online de pe www.iabilet.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor.

Categorie Preţ presale Preţ la intrare
Categoria VIP – loc la masă în faţa scenei (doar 75 de locuri) 95 lei 110 lei
Acces General – cu/fără loc la masă – fumători/nefumători 70 lei 80 lei

Concertul LURA de la Hard Rock Cafe din Bucureşti este un eveniment BestMusic Live Concerts.