Duminică, 26 septembrie 2021, de la ora 20:00, LP revine pentru a patra oară în România, pe scena Arenelor Romane din Bucureşti, în cadrul unui concert ce va include cele mai cunoscute piese ale artistei, dar şi cântece de pe cel de-al cincilea album, „Heart to Mouth” (2018), și câteva melodii de pe noul albumul. În deschidere va concerta trupa Moonlight Breakfast.

Inițial, concertul a fost programat pentru data de 10 iulie 2020, dar a fost reprogramat, din cauza pandemiei generate de noul coronavirus (COVID-19). Ulterior a fost reprogramat pentru 11 iulie 2021, fiind din nou mutat pentru toamna acestui an. Biletele care au fost deja achiziţionate îşi vor păstra valabilitatea pentru noua dată.

Program concert:
18:30 – acces
20:00 – Moonlight Breakfast
21:00 – LP
23:00 – final

Reguli de acces

Accesul la concertul LP se va face doar pentru persoanele vaccinate, pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, și care au trecut prin boală, pe baza noului Certificat Verde Electronic. Purtarea măștii de protecție este obligatorie!

Minorii cu vârsta mai mică sau egală cu 12 ani sunt exceptați de la prezentarea oricărei dovezi medicale. Copiii cu vârsta sub 5 ani au acces gratuit la eveniment în baza certificatului de naștere.

Preschimbarea biletelor în vouchere

Pentru persoanele care au achiziționat bilete, dar nu mai pot ajunge la eveniment din cauza condițiilor de acces, există posibilitatea de preschimbare a biletelor în vouchere, care vor fi valabile pentru evenimente viitoare organizate de Events.

Conform legislației în vigoare, cei care au achiziționat deja bilete și doresc preschimbarea lor în vouchere, au la dispoziție 30 de zile calendaristice pentru a-și exprima opțiunea. Clienții trebuie să trimită un email cu subiectul “Solicitare voucher LP”, menționând și numărul comenzii, către punctul de unde au achiziționat biletele, respectiv Eventim ([email protected]) sau pot accesa pagina evenimentului de pe Eventim.ro pentru informații complete cu privire la utilizarea voucher-ului sau la modalitatea de returnare a sumelor ce reprezintă contravalorea biletelor.


„Heart To Mouth” (2018), cel mai recent album al artistei, reprezintă modul în care LP își vede muzica: fără filtre, fără cenzură și fără înflorituri. Iar pentru acest material a lucrat împreună cu colaboratorul și producătorul „Lost On You”, Mike Del Rio și scriitorul Nathaniel Campany. De asemenea, artista pregăteşte lansarea unui nou material discografic în această toamnă.

Cântăreaţa americană Laura Pergolizzi, cunoscută sub numele de scenă LP, este originară din New York. A moştenit dragostea pentru muzică încă de mică, de la mama ei, iar apoi a debutat în 2001 cu albumul „Heart Shaped Scar”. Încă de la primul material, cântăreaţa a abordat o combinaţie între pop, indie şi rock.

De la debut şi până în prezent, LP a lansat 5 albume de studio şi 3 EP-uri. Melodia „Lost On You”, ce se află pe al 4-lea album, i-a adus succesul internaţional, iar videoclipul piesei are sute de milioane de vizualizări pe YouTube.

Artista mai este cunoscută şi pentru melodiile „Into The Wild”, „Forever For Now” şi „Night Like This”, dar şi pentru cover-urile „Halo” (Beyonce), „Don’t Let Me Down” (The Chainsmokers). De-a lungul carierei sale, LP a colaborat cu nume importante din industria muzicală, precum Backstreet Boys, Rihanna, Cher, Christina Aguilera, Cher Lloyd, Rita Ora şi Leona Lewis.

Bilete LP la Arenele Romane din Bucureşti

Biletele pentru concertul LP de la Arenele Romane de la Bucureşti, de pe 26 septembrie 2021, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim, dar şi online de pe www.eventim.ro, la următoarele categorii de preţ:

Categorie Preţ presale Preţ
Golden Ring 200 lei 239 lei bilete
Acces General 125 lei 149 lei bilete

Biletele care au fost deja achiziţionate îşi vor păstra valabilitatea pentru noua dată.

Concertul LP de la Arenele Romane din Bucureşti este organizat de către Events.