Acest eveniment a avut loc in data de 24 May 2012.
Vezi alte evenimente cu , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Joi, 24 mai 2012, începând cu ora 19:00, în Ageless Club din Bucureşti vor concerta L.O.S.T., Krepuskul, Malpraxis şi Apa Sîmbetii cu ocazia evenimentului „Metals Night at Ageless Club”

Formaţia L.O.S.T a luat fiinţă în martie 2004 şi cu o experienţă îndelungată în scena românească, a avut un impact rapid în underground, toate concertele fiind foarte reuşite şi cu un nucleu de fani devotaţi în continuă creştere.

Trupa a susţinut concerte împreună cu trupe ca Novembre, Obituary, Behemoth, Dismember, Rage, Orphaned Land, Aborted, Leaves Eyes, Septic Flesh, The Haunted, Destruction, Helloween, Doro, Testament, Kreator, Sepultura, In Flames, Sodom sau Hammerfall.

Krepuskul este fără îndoială cea mai activă trupă din Transilvania, ei susţinând în numai cinci ani peste 180 de concerte de club şi festivaluri. Krepuskul au concertat de-a lungul timpului alături de Sepultura, Rotting Christ, Pain sau Crematory, fiind într-o permanenţă evoluţie.

Originară din Cluj, tânăra trupă Malpraxis a luat fiinţă în 2009, iar genul abordat de Cristian Aionese – vocal, Valentin Nantu – chitară, Ionuţ Burcusel- bass şi Florin Gheorghiţă – tobe, este un death metal brutal cu influenţe vaste de la Dying Fetus şi Suffocation, până la Skinless, Disavowed şi Decapitated.

Apa Simbetii a luat fiinţă în 2009, iar stilul abordat în prezent de aceştia se concentrează pe Blackened Death Experimental cu influenţe Djent şi Jazz.

Preţul unui bilet de intrare este de 15 lei.