Acest eveniment a avut loc in data de 11 Apr 2018.
Vezi alte evenimente cu , .
Vezi alte evenimente la din .

Miercuri, 11 aprilie 2018, de la ora 21:30, Loredana & Banda Agurida concertează în premieră la Hard Rock Cafe din Bucureşti.

Loredana va oferi publicului un spectacol plin de schimbări de costume şi de ritmuri, hituri şi mix-uri inovatoare. Devenită de mică copilul minune al muzicii româneşti, până la diva absolută, aceasta a câştigat toate competiţiile adulţilor, având cel mai spectaculos show din România. Melodiile acesteia, devenite hit-uri, reprezintă momente din vieţile multora dintre noi. Recordurile profesionale ce le are în carieră sunt un model de urmat pentru mulţi viitori artişti.

Loredana Groza este una dintre cele mai apreciate artiste din muzica românească, ce se bucură de succes datorită stilului muzical diversificat cu care şi-a obişnuit fanii, dar şi pentru că reuşeşte de fiecare dată să se reinventeze, adaptându-se tuturor trendurilor.

Printre cele mai iubite melodii ale Loredanei se numără „Bună seara, iubito”, „Zig-Zag”, „Şatra în asfinţit”, „Lumea e a mea”, „Risipitor”, „Apa”, „Ador”. De-a lungul timpului aceasta a colaborat cu Direcţia 5, ConnectR, Inna, Simplu, B.U.G. Mafia, Cabron , Alex Velea, Carla’s Dreams, Cornel Ilie, Nadir Tamuz, Caddillac, Alama, Deepcentral şi mulţi alţii.

Bilete Loredana de la Hard Rock Cafe din Bucureşti

Biletele pentru concertul Loredana & Band Agurida de la Hard Rock Cafe din Bucureşti, de pe 11 aprilie 2018, pot fi achiziţionate din reţeaua iaBilet şi online de pe www.iabilet.ro, la două categorii de preţ în funcţie de poziţionarea în sală.

Categorie Preţ
Cu loc la masă în sală 119 lei  bilete
Fără loc (în faţa scenei pe ringul de dans) 69 lei  bilete

Biletele cu lo loc la masă în sală sunt disponibile doar 200 de bilete.

Concertul Loredana de la Hard Rock Cafe din Bucureşti este organizat de către BestMusic Live Concerts.