Acest eveniment a avut loc in data de 17 Apr 2018.
Vezi alte evenimente cu , .
Vezi alte evenimente la din .

Marţi, 17 aprilie 2018, de la ora 22:15, Loredana & Banda Agurida concertează în Berăria H din Bucureşti. Accesul se face de la ora 20:00.

Loredana va oferi publicului un spectacol plin de schimbări de costume şi de ritmuri, hituri şi mix-uri inovatoare. Devenită de mică copilul minune al muzicii româneşti, până la diva absolută, aceasta a câştigat toate competiţiile adulţilor, având cel mai spectaculos show din România.

Loredana Groza este una dintre cele mai apreciate artiste din muzica românească, ce se bucură de succes datorită stilului muzical diversificat cu care şi-a obişnuit fanii, dar şi pentru că reuşeşte de fiecare dată să se reinventeze, adaptându-se tuturor trendurilor.

Printre cele mai iubite melodii ale Loredanei se numără „Bună seara, iubito”, „Zig-Zag”, „Şatra în asfinţit”, „Lumea e a mea”, „Risipitor”, „Apa”, „Ador”. De-a lungul timpului aceasta a colaborat cu Direcţia 5, ConnectR, Inna, Simplu, B.U.G. Mafia, Cabron , Alex Velea, Carla’s Dreams, Cornel Ilie, Nadir Tamuz, Caddillac, Alama, Deepcentral şi mulţi alţii.

Bilete Loredana de la Berăria H din Bucureşti

Biletele pentru concertul Loredana & Band Agurida de la Berăria H din Bucureşti, de pe 17 aprilie 2018, pot fi achiziţionate din reţeaua iaBilet şi online de pe www.iabilet.ro, la trei categorii de preţ în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categorie Preţ Presale Preţ întreg
Categoria A 85 lei 115 lei
Categoria B 55 lei 75 lei
Categoria C 35 lei 45 lei

Biletele din categoria Presale se găsesc până pe 10 aprilie.

Copiii cu vârsta sub 10 ani (inclusiv) nu plătesc bilet / nu au loc rezervat la masă.

Categoria A: Bilete cu loc la masă în faţa scenei, în limita a 150 de bilete.
Categoria B: bilete cu acces general cu loc la masă, în limita a 250 de bilete.
Categoria C: bilete în părţile laterale cu loc la masă, în limita a 150 de bilete.