Acest eveniment a avut loc in data de 22 Jul 2012.
Vezi alte evenimente cu , , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Duminică, 22 iulie 2012, Alborosie va susţine un concert LIVE la Arenele Romane din Bucureşti. În deschidere, cei de la Kaya Foundation vor urca pe scenă. Alături de ei, reprezentaţii vor avea şi General Trix, East Roots şi Mighty Boogie.

Alborosie este primul artist de origine caucaziană acceptat la casa de discuri a legendarului Bob Marley. Este şi primul cântăreţ italian de reggae recunoscut mondial. Pentru concertul din România va fi acompaniat de 13 muzicieni: cântăreaţa jamaicană Ikaya şi Schengen Clan Band.

Cu 6 albume, zeci de single-uri, şi sute de concerte la activ până în prezent, Alborosie abordează diverse teme culturale în muzica sa: respectul pentru eroii reggae din epoca de aur, despre putere, războaiele din lume şi globalizare.

Ultimul său album, „2 Times Revolution”, pe care cântă chiar el însuşi la toate instrumentele, este dedicat „tuturor rebelilor din lume”.

General Trix este singurul artist reggae roman cu un album lansat peste hotare. În anul 2011 lansează albumul „Greenlight”, rodul muncii sale cu producătorul suedez Rough Lynx.

East Roots nu este doar o trupă, ci un întreg concept. S-a înfiinţat în 2009 în Bucureşti şi s-a afirmat pe scena muzicală românească prin soundul nou, greu de etichetat, care îmbină elemente de drum & bass, reggae, ska, dubstep şi dancehall cu pasaje de sitar sau nai.

Mighty Boogie vine din Timişoara şi este un alt artist român cu vechime în zona muzicală influenţată de reggae. Stilul lui încorporează jungle, dnb şi dubstep, fără să ignore dub-ul şi dubstep-ul.

Kaya Foundation au construit cu propriile mâini un sistem de sunet (Kogaion Sound System), cu care au transmis mai departe un vibe pozitiv şi mesaje de pace la festivalurile şi petrecerile din capitală şi din ţară.

Preţul unui bilet în avans este de 40 lei, iar în seara concertului biletele costă 60 de lei.

Biletele se pot cumpăra în avans online pe www.myticket.ro şi www.bilete.ro, din oficiile Poştei Române semnalizate Bilete.ro şi de la magazinul Boarder’s( str. Domniţa Anastasia, nr. 9 Bucureşti).

Accesul la eveniment este permis tuturor categoriilor de vârstă cu următoarele completări:

  • Copiii sub 12 ani beneficiază de acces gratuit
  • Persoanele care nu au împlinit vârsta de 16 ani trebuie să fie însoţite de un adult.