Acest eveniment a avut loc in data de 22 Sep 2012.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Sâmbătă, 22 septembrie 2012, vocea inconfundabilă a lui Leonard Cohen va răsuna în Piaţa Constituţiei din Bucureşti. Boemul artist invită publicul român pentru a fi prezent la o nouă călătorie muzicală în lumea lui secretă, cu ocazia lansării ultimului album „Old Ideas”.

Cu o carieră impresionantă în muzică şi în literatură ce înseamnă peste 20 de materiale discografice, 14 volume de poezii, dar şi două romane publicate traduse şi în limba română („Frumoşii învinşi” şi „Joaca preferată„), artistul răscoleşte suflete cu cântecele şi versurile sale ce alină inima şi seduc intelectul.

Piesele lui au fost reinterpretate în peste 1.300 de variante, inclusiv de artişti şi trupe ca U2, REM, Nick Cave, Bon Jovi sau regretatul Johnny Cash. Melodii ca “Dance Me to the End Of Love“, „Take This Waltz„, „Suzanne” sau „Hallelujah” au se află printre preferatele unor întregi generaţi. Leonard Cohen a fost inclus oficial în Rock and Roll Hall of Fame în 2008.

Leonard Cohen aduce prin noul material „zece cântece noi, pe care nimeni nu le ştie, dar toţi le vor preţui„, zece cântece care vor face să vibreze încă o dată sufletele ascultătorilor. Iar turneul de promovare „Old Ideas Tour 2012” pune faţă în faţă cântecele de pe noul album şi majoritatea pieselor care l-au transformat în legendă pe poetul-cântăreţ.

Bilete Leonard Cohen

Biletele pentu concertul Leonard Cohen din Piaţa Constituţiei din Bucureşti sunt disponibile la următoarele categorii de preţuri:

VIP Exclusive: 852 lei – sold-out
VIP Front Stage: 639 lei – sold-out
VIP Tribune: 426 lei
Categoria I: 266,25 lei – sold-out
Categoria II: 191,70 lei
Categoria III: 159,75 lei
Categoria IV: 138,45 lei
Standing: 95,85 lei

Cumpara bilet

Biletele pentru acest eveniment sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro.