Acest eveniment a avut loc in data de 9 Mar 2013.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Sâmbătă, 9 martie 2013, începând cu ora 21:00, trupa Las Pistolas va concerta la Hard Rock Cafe în București. Cu o chitară, un contrabas şi un set de tobe, trio-ul promite unul dintre deja cunoscutele sale show-uri live nebuneşti.

Las Pistolas a luat naştere în anul 2007 în Marea Britanie, aderând la o cunoscută formă a stilului muzical rock ‘n’ roll, anume rockabilly. În 2008 lansează primul lor E.P., „The legend begins” cu care câstigă simpatia ascultătorilor BBC Radio. Trei ani mai târziu, membrii trupei scot pe piaţă primul album, „Deadly Combination”, conţinând 15 piese, disc cu care reuşesc să-şi câştige un loc de seamă în rândul artiştilor genului. La jumătatea lui 2012 înregistrează un nou material muzical, „Creepy Christmas Party”.

Stilul rockabilly a luat naştere în anii ’50 când apar din ce în ce mai mulţi artişti de culoare, care abordează stilul country, reprezentând o combinaţie între rock ‘n’ roll şi muzica hillbilly (care în acea perioadă făcea referire la muzica country), de unde şi numele stilului.

Bilete Las Pistolas la Hard Rock Cafe

Biletele pentru concertul Las Pistolas din Hard Rock Cafe pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la următoarele categorii de prețuri:

Categorie bilete Preţ
Categoria VIP 150 lei cumpără bilete
Categoria I 70 lei cumpără bilete
Categoria II 50 lei cumpără bilete
Categoria III (loc ȋn picioare) 35 lei cumpără bilete

Pentru locurile la mese (primele trei categorii de bilete) este necesară rezervarea imediat după achiziţionare la numărul de telefon al Hard Rock Cafe, 021 206 62 61.