Acest eveniment a avut loc in data de 25 Jun 2011.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Sâmbătă, 25 iunie 2011, ora 20:00, celebra trupa de rockeri Lake Of Tears va concerta la Arenele Romane din Bucureşti. Evenimentul va fi deschis de recitatelurile trupelor Tiarra şi Abigail.

Află care sunt regulile de acces şi recomandările organizatorilor!

Lake Of Tears provine din Suedia, în prezent are 4 membri şi cânt㠀”gothic metal”€™ şi €”doom metal”€™. Trupa a fost înfiinţată în anii ‘€˜90 de către Daniel Brannare, Jonas Eriksson, Mihael Larrson şi Johan Oudhuis. De-a lungul timpului au lansat 7 albume şi se pregătesc pentru lansarea celui de-al optulea, care va avea loc în aprilie 2011. Noul produs muzical al nordicilor se numeşte Illwill, conţine 10 piese şi se încadrează în acelaşi gen cu care aceştia deja şi-au obişnuit fanii – metal gotic progresiv.

Primul concert din România al trupei Lake Of Tears a avut loc în luna martie a anului 2006 şi a însemnat pentru nordici confirmarea succesului enorm pe care îl au şi în alte ţări din Europa. Rockerii au creat o adevărată isterie, cu două săptămâni înainte de eveniment nemaigăsindu-se, la momentul respectiv, niciun bilet la concert.

Informaţii bilete

Preţurile biletelor pentru concertul trupei Lake Of Tears variază în funcţie de perioada în care sunt achiziţionate:
– 27 ianuarie – 31 martie: 80 lei preţ acces general
– 1 aprilie – 24 iunie: 100 lei preţ acces general
– 25 iunie (ziua concertului): 120 lei preţ acces general

Biletele se pot procura de pe site-ul www.biletoo.ro şi de la casieria Sălii Palatului, Librăriile Adevarul din Bucureşti şi din toată ţara, Librăria Eminescu, Magazinul Victoria – Midola Music, Muzica Store, Palatul Naţional al Copiilor, Magazinul Unirea (intrarea de lângă McDonald’s) şi la staţia de metrou Unirii 1.

Concertul este organizat de către Project Events.

Arenele Romane: Str. Cuţitul de Argint 26, Bucureşti.