Lacrimosa, cel mai nou nume confirmat la Festivalul ARTmania de la Sibiu va susţine un concert în Piaţa Mare a oraşului, în calitate de headliner sâmbătă, 10 august. Festivalul ARTmania se află anul acesta la ce-a de-a opta ediţie şi va avea loc în perioada 5-11 august oferind publicului său concerte şi evenimente alternative.

Află mai multe detalii despre ARTmania Festival 2013!

Duo-ul format din Tillo Wolff (Germania) şi Anne Nurmi (Finlanda) a debutat cu un stil apropiat de darkwave, gotic rock, evoluând de-a lungul anilor către un power metal, influenţele gotice rămânând în sonorităţile trupei. Muzica lor puternică se împleteşte cu sunetele calde ale instrumentelor clasice, realizând o atmosferă specială celor prezenţi la spectacolele lor live.

„Revolution” un album aparte

În peste două decade de activitate, trupa a scos la lumină o discografie fascinantă prin prisma propriei case de producţie Hall of Sermon. În septembrie 2012, Lacrimosa lansa cel de-al unsprezecelea album din carieră, „Revolution„, reunind în studio o orchestră şi un cor extraordinar, alături de doi mari artişti: Mille Petrozza, chiaristul celebrei trupe thrash metal Kreator şi Stefan Schwarzmann, bateristul trupei Accept.

Muzicalitatea hipnotică a albumului „Revolution” este o joacă a trupei cu sunetul său specific, pe care îl completează cu o notă de duritate şi versuri directe, conferind pieselor o deschidere spre un spectru muzical larg, atrăgând un public variat.

A doua oară la Sibiu, în cadrul ARTmania, Lacrimosa promit un show dramatic, plin de emoţii, un concert presărat cu acea nobleţe şi eleganţă speicifică stilului gotic. ARTmania aduce şi anul acesta nume importante ale scenei de gotic rock/heavy metal: Within Temptation, Amaranth, Haggard, Xandria, Orhpaned Land, Deine Lakaien acestora alăturându-se şi Lacrimosa.

Bilete şi abonamente ARTmania Festival 2013

Bilete şi abonamente pentru ARTmania Festival 2013 de la Sibiu sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro şi pe site-ul festivalului la următoarele preţuri:

Categorie bilete Preţ 
Bilet de o zi 100 lei  cumpără bilete
Abonament 150 lei cumpără abonamente