Acest eveniment a avut loc in data de 18 Oct 2013.
Vezi alte evenimente cu , , .
Vezi alte evenimente la din .

Vineri, 18 octombrie 2013, începând cu ora 20:00, trupele Kratos, DinUmbră şi SpineCrusher vor concerta în Ageless Club din Bucureşti.

Fiind una din trupele veterane ale scenei româneşti de metal, Kratos, a revenit pe scenă anul trecut, după o pauză de aproape trei ani. În 1999, la numai 3 ani de la înfiinţare, Kratos lansa primul album, „Looking Behind the Mirror…”, material ce avea să îi propulseze rapid în elita gothic metal-ului autohton.

Formaţia a împărţit scena cu nume mari, precum Tiamat, Rotting Christ, Suicidal Angels sau Umbra Et Imago.

DinUmbră s-a înfiinţat în anul 1998, cu intenţia hotărâtă de a crea un stil nou în rockul românesc. În prima jumătate a acestui an, DinUmbră a susţinut o serie de concerte, exprimându-şi în faţa publicului sentimentele care o poartă spre un nou material discografic.

Înfiinţată în 2008, Spinecrusher îşi continuă ascensiunea în underground-ul autohton, trecând de la concerte de club la festivaluri cu trupe ca Onslaught sau Parricide. EP-ul proaspăt lansat, „Hellthrash”, care se găseşte şi pe suport digital, arată faptul că Spinecrusher este o trupă dedicată genului abordat.

Preţul unui bilet de intrare este de 15 lei.