Acest eveniment a avut loc.
Vezi alte evenimente cu .

Kissogram & Mes Quins

Vineri, 20 noiembrie 2009, Seria concertelor Front continua in clubul The Ark din capitala cu trupele Kissogram si Mes Quins.

Concurs!

Castiga 2 invitatii duble la acest eveniment. Completeaza formularul de mai jos pana pe 19 noiembrie 2009 ora 17:00. Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti si vor fi anuntati telefonic. Mult succes!

Atentie! Pentru ca inscrierea sa fie considerata valida formularul trebuie completat cu numele intreg, adresa de e-mail si un numar de telefon valabile. Prin inscrierea la concurs esti de acord cu Regulamentul de desfasurare al acestuia si cu Termenii si Conditiile site-ului.

Concursul s-a incheiat. Va multumim pentru participare!

UPDATE: Castigatorii sunt: Madalina Pirvan si Ispas Florentin

De warm-up si afterparty se va ocupa Frontman, iar de efectele vizuale, Corruptdream.

Intorsi recent de la Tokyo, unde au deschis pentru Franz Ferdinand, berlinezii de la Kissogram aduc la Bucuresti energia show-urilor live imortalizata pe cel mai recent album al trupei, Rubber and Meat.

Infiintata la sfarsitul anilor ’90 de Jonas Poppe si Sebastian Dassé, formatia sustine primul concert la Berlin, in 1999. Primul lor material discografic, If I Had Known This Before, are succes mai mult pe scena techno, fiind urmat de un EP pop – I’m Absolute, lansat de casa de discuri Buback-Tonträger din Hamburg. In 2003, Kissogram se relocheaza la Paris, unde inregistreaza primul album propriu-zis al formatiei – The Secret Life of Cpt. Ferber, sub indrumarea muzicianului canadian Gonzales si a producatorului Renaud Letang. Lansat de casa berlineza de discuri Louisville, albumul este aclamat de critica muzicala, care aplica formatiei etichete ca New New Wave, Electroclash sau Bohemian Disco Wave.

Dornica sa se reinventeze, trupa se orienteaza catre surse de inspiratie variate: blues, muzica arabeasca si filmele lui Lauren Bacall, pe care le inglobeaza in piesele celui de-al doilea album, Nothing Sir. Show-urile live devin din ce ince mai zgomotoase si agresive, trupa renuntand treptat la influentele electronice in favoarea chitarilor si amplificatoarelor. Noul sound, caracterizat Rock’n’Roll Disco, cucereste Europa, Kissogram concertand si la Bucuresti, in 2007. In turneu, berlinezii il intalnesc pe fotograful londonez Joe Dilworth, fost tobosar la Stereolab, pe care il coopteaza in trupa.

Pentru cel mai recent album, Rubber and Meat, Kissogram si-a propus un sound mai dur, dezbracat de adaosuri electronice, care sa inglobeze perfect energia live a trupei. Produs la Stockholm de Pelle Gunnerfeldt (The Hives, The International Noise Conspiracy), Rubber and Meat a fost lansat anul acesta de Louisville Records. Tot anul acesta, Kissogram i-a insotit pe cei de la Franz Ferdinand in turneul lor european.

Pretul unui bilet este de 25 lei daca se achizitioneaza in avans de pe site-ul www.bilet.ro si 35 lei la intrare, in seara concertulul.

The Ark: Calea Rahovei 196 A, Uranus-Rahova area, Bucuresti.
Tel: 0752 218 555

Inscrie-te la concurs!

[konk_signup id=20]