Acest eveniment a avut loc in data de 21 Sep 2012.
Vezi alte evenimente cu , , .
Vezi alte evenimente la din .

Vineri, 21 septembrie 2012, Arenele Romane din Bucureşti vor găzdui concertul supergrupului Rezident Ex unde activează în prezent Ovidiu Ioncu Kempes, fostul solist Cargo. Solistul, al cărui nume este sinonim cu perioada de aur a trupei Cargo (albumele „Povestiri din gară„, „Destin„,”Ziua vrăjitoarelor„), revine pe o scena din Bucureşti după o absenţă de 8 ani, pentru un show care se anunţă emoţionant. Acest concert reprezintă singura apariţie a formaţiei în Bucureşti în acest an, concertul fiind deschis de un recital al trupei Desant.

Află care sunt regulile de acces la concertul Kempes şi Rezident Ex!

Supergrupul Rezident Ex a prins contur în 2010, destinul aducându-i din nou alături pe Kempes, Tavi Iepan şi Adi Popescu, cei care au constituit nucleul noului grup. În prezent, formaţia reuneşte instrumentişti de prestigiu care au cântat la Progresiv TM, Cargo, Neurotica, Pro Musica, Impact, mai exact: Kempes – solist, Tavi Iepan – chitară, Adrian Popescu – chitară, Christian Podratzky – bass, Matthias Lange – chitară şi Florin Cvasa – tobe.

Formaţia lucrează la primul album al trupei, care va include piesele compuse de Tavi Iepan, în perioada de început a trupei Cargo. Pe materialul discografic se vor regăsi atât hituri precum „Povestiri din gară„, „Brigadierii„, „Buletin de ştiri„, dar şi piese din acea perioadă care vor ajunge acum, în premieră, către public: „Catedrala sufletului„, „Închis„, „Caz de boală„, „Camera viselor” sau „Fotografia„. În paralel, Rezident Ex se ocupă deja de un al doilea material discografic, ce va include compoziţii noi, la elaborarea cărora contribuie toţi membrii formaţiei.

Program Kempes şi Rezident Ex

17:00 deschiderea porţilor
19:00 Desant
20:00 extragere câştigători concursuri
20:30 Kempes & Rezident Ex
23:00 VIP meet & greet – Ageless Club


Bilete Kempes şi Rezident Ex

Biletele pentru concertul Kempes şi Rezident Ex din 21 septembrie 2012sunt diponibile la două categorii de preţ:

Acces general – 60 lei
Bilete VIP – 100 lei

Punctele de vânzare se găsesc la Unirea Shopping Center, Librăriile Adevărul şi Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul Naţional al Copiilor. Cei ce doresc să comande online, o pot face de pe www.biletoo.ro, www.blt.ro, www.bilet.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro.