Acest eveniment a avut loc in data de 17 May 2017.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Miercuri, 17 mai 2017, de la ora 21:00, Jurjak susţine un concert în clubul Expirat din Bucureşti, pentru lansarea celui mai videoclip, „Timp de Iubit”.

George Petroşel, cunoscut sub numele său de scenă Jurjak, este un compozitor, regizor bucureştean, dar şi fondatorul proiectului cu acelaşi nume. Deşi, iniţial, orientarea sa profesională era spre domeniul avocaturii, George a început să cocheteze cu muzica, prin mai multe colaborări cu K-Gula şi trupa Confusion, dar şi cu regia de film, domeniu pe care, de asemenea, l-a studiat.

Proiectul Jurjak poate fi clasificat, din punct de vedere muzical, ca unul electro-blues, cu influenţe psihedelice şi rock, şi s-a bucurat de reacţii foarte bune din partea fanilor. În anul 2016, George Petroşel a lansat, alături de Daniel Olteanu – tobe (mix şi master), Narcis Axinte – bass, Dan Minel Stoica – chitară, primul album Jurjak, intitulat „Lemon Blues”. Printre single-urile deja extrase de pe album se numără „Şoapte”, „Un Minut” şi „Bucureşti”.

Biletele pentru evenimentul de lansare a noului videoclip Jurjak, ce va avea loc în data de 17 mai 2017, la clubul Expirat – Halele Carol din București, sunt disponibile în pre-sale pe site-ul www.iabilet.ro, la preţul de 20 lei.