Miercuri, 11 mai 2016, de la ora 20:00, artistul spaniol Julio Iglesias va susţine un concert pe stadionul „Emil Alexandrescu” din Iaşi. Cântăreţul de muzică latino va cânta piesele de pe noul său album, dar şi hituri celebre în concertul intitulat „Mi Vida”.

Evenimentul face parte dintr-un turneu de promovare al ultimului său material discografic „Mexico”. Noile sale piese sunt dedicate statului Mexic, materialul fiind al doilea album-tribut scris pentru această ţară. În deschiderea show-ului, fanii îl vor asculta pe Julio Iglesias Jr., care va urca pe aceeaşi scenă cu tatăl său.

Concertul de la Iaşi este primul dintr-o serie de trei spectacole pe care Julio Iglesias, împreună cu fiul său, le va susţine în România, pe 15 mai 2016, în Piaţa Libertăţii din Timişoara şi pe 18 mai 2016, la Sala Palatului din Bucureşti.

Bilete Julio Iglesias pe stadionul „Emil Alexandrescu” din Iaşi

Biletele la concertul Julio Iglesias ce va avea loc pe stadionul „Emil Alexandrescu” din Iaşi, pe 11 mai 2016, sunt disponibile în reţeaua Eventim, online pe www.eventim.ro, dar şi la Agenţia de bilete de la Casa Studenţilor Iaşi, Agenţia Teatrală Iaşi sau la Casa de Bilete a Casei de Cultură a Sindicatelor Galaţi.

Categorie Preţ
Categoria Golden VIP 500 lei cumpără bilete
Categoria VIP 320 lei cumpără bilete
Categoria I 230 lei cumpără bilete
Categoria II 160 lei cumpără bilete
Categoria III 110 lei cumpără bilete
Categoria IV 80 lei cumpără bilete

Concertul Julio Iglesias de la Iaşi este organizat de Vreau Bilet.