Acest eveniment a avut loc in data de 18 Aug 2013.
Vezi alte evenimente cu , , , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Duminică, 18 august 2013, binecunoscutul Julian Marley va concerta în premieră la Arenele Romane din Bucureşti, în cadrul celei de-a treia ediţii Reggae Nights.

CONCURS: Câştigă o invitaţie la concertul lui Julian Marley!

iConcert.ro şi Reggae Nights te invită la concurs. Completează formularul de mai jos până miercuri, 14 august 2013, ora 16:00 şi poţi câştiga una dintre cele două invitaţii pentru două persoane puse în joc. Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi şi anunţaţi prin SMS/telefon şi e-mail. Mult succes!

Atenţie! Pentru ca înscrierea să fie considerată validă formularul trebuie completat cu numele întreg, adresă de e-mail şi un număr de telefon valabile. Prin înscrierea la concurs eşti de acord cu Regulamentul de desfăşurare al acestuia şi cu Termenii şi Condiţiile site-ului.


Concursul s-a terminat. Câştigătorii sunt: Abdulilah Zarouf şi Anghel Gianina Mihaela. Felicitări!


Alaturi de Julian, începând cu ora 18:00, vor mai urca pe scenă o serie de artişti care vor menţine atmosfera pe tot parcursul serii: El Negro, One Lion, Mighty Boogie, Serious Dub şi Selecta Droo.

Numele Marley este cel mai sonor nume în lumea artiştilor reggae. Pornind de la legendarul Bob, continuând cu fii lui (Julian, Damian, Stephen, Ziggy, Ky-mani) şi întregul şir de descendenţi ai săi au făcut istorie prin activitatea lor muzicală.

Julian Marley este nu numai fiul legendei reggae Bob Marley, dar şi un respectat muzician de roots-reggae, cântăreţ şi compozitor, producător şi filantrop, nominalizat la premiile Grammy. La fel ca tatăl său, Julian „Ju Ju” Marley este devotat mişcării Rastafariene, iar muzica lui are ca teme primare viaţa şi spiritualitatea.

Julian „Ju Ju” Marley, la vârsta de 14 ani, a început să colaboreze cu fraţii săi, Ziggy şi Stephen, în proiectul Ghetto Youth International. După ani întregi de muncă, în 1996, Julian a reuşit să-şi lanseze şi albumul de debut, „Lion in the Morning”, urmând să străbată lumea întreagă cu mesajul său.

Bilete Julian Marley la Arenele Romane Bucureşti

Biletele pentru concertul Julian Marley ce va avea loc la Arenele Romane se pot achiziţiona online în avans pe www.myticket.ro, www.bilete.ro şi www.biletoo.ro, la preţul de 45 de lei, la intrare costul unui bilet va fi de 60 de lei.

Ofertă 2 bilete + 2 postere. Pentru cei care încă nu şi-au luat bilet, organizatorii au pus deoparte un număr limitat de postere pe care le vom include într-un pachet cu bilete în avans. Astfel, la 2 bilete cumparate de la Boarder’s, primiţi şi 2 postere. Preţul pachetului este de 80 lei.

Copiii sub 12 ani beneficiază de acces gratuit. Persoanele care nu au implinită vârsta de 16 ani trebuie sa fie insoţite de un adult (cei sub 14 însotiţi de părinţi).