Acest eveniment a avut loc in data de 12 Oct 2015.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Luni, 12 octombrie 2015, de la 19:30, chitaristul Joe Satriani va susţine un nou concert la Bucureşti, la Sala Polivalentă. Concertul din Capitală face parte din turneul european „The Shockwave Tour”.

Joe Satriani revine la Bucureşti, după concertul susţinut în 2013, la Sala Palatului. În octombrie, pe scenă Sălii Polivalente din Capitală, vor urca pe scenă alături de el şi colegii săi: Marco Minneman (tobe), Bryan Beller (bass) şi Mike Keneally (clape, chitară). După concertul din Bucureşti, Satriani şi colegii săi vor susţine un show şi la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, chiar a doua zi, pe 13 octombrie 2015.

Cu o carieră de peste 40 de ani, Joe Satriani a lansat 14 albume, dintre care cel mai recent este „Unstoppable Moment”, din 2013. Legendarul chitarist a susţinut sute de concerte memorabile în toată lumea, activitate ce i-a adus numeroase recunoaşeri, printre care 15 premii Grammy şi distincţia de cel mai bine vândut chitarist de rock instrumental al tuturor timpurilor, cu 10 milioane de albume vândute.

Pasiunea lui Joe Satriani pentru chitară a fost inspirată de renumitul Jimmy Hendrix. Chitaristul şi-a început cariera ca instructor de chitară, printre elevii săi fiind nume cunoscute precum Steve Vai, Andy Timmons, Kirk Hammett (Metallica) sau David Bryson (Counting Crows). Satriani a colaborat cu nume importante din industria muzicală, precum Mick Jagger sau Deep Purple.

Bilete Joe Satriani la Sala Polivalentă din Bucureşti

Biletele pentru concertul susţinut de Joe Satriani la Sala Polivalentă din Bucureşti, pe 12 octombrie 2014, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categoria Preţ
Categoria Golden VIP 225 lei cumpără bilete
Categoria VIP 185 lei  cumpără bilete
Categoria I 135 lei  cumpără bilete
Categoria II 115 lei  cumpără bilete
Categoria III 95 lei  cumpără bilete