Acest eveniment a avut loc in data de 5 Apr 2014.
Vezi alte evenimente cu , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Sâmbătă, 5 aprilie 2014, Jaya The Cat vor susţine un concert, în cadrul unui nou eveniment în cadrul platformei Sabotage, în Club Fabrica din Bucureşti. Warm-up de la 21:00: Hefe şi Mike (California), Basska (22:00), Pistol cu Capse (23:00), cântă în deschiderea Jaya The Cat (00:00). After party: Selector Lazy Face (Jamaica Air Force Radio Show, Sofia, Bulgaria).

CONCURS: Câştigă invitaţii la concertul Jaya The Cat din Fabrica

Completează formularul de mai jos până vineri, 4 aprilie 2014, ora 14:00 şi poţi câştiga o invitaţie pentru două persoane pusă în joc. Câştigătorul va fi desemnat prin tragere la sorţi şi anunţat prin SMS/telefon şi e-mail. Mult succes!

Toţi participanţii la concurs trebuie să fie fani ai paginii de Facebook iConcert.ro. Pentru ca înscrierea să fie considerată validă formularul trebuie completat cu numele întreg, adresă de e-mail şi un număr de telefon valabile. Prin înscrierea la concurs eşti de acord cu Regulamentul de desfăşurare al acestuia şi cu Termenii şi Condiţiile site-ului.


Concurs s-a terminat. Câştigătoarea este Raluca Bostan. Felicitări!


Trupa americano-olandeză Jaya The Cat este unul unul dintre cele mai apreciate grupuri de ska-punk din lume. Formată în 1998 de Geoff Lagadec (vocal/chitară), Dave Smith (chitară/vocal) şi Ben Murphy (bas/vocal), trupa s-a remarcat prin sound-ul original, ce imbină cu succes stiluri precum reggae, ska şi punk, dar şi dub şi dancehall.

Primul album al trupei, „Basement Style” (2001), a fost întâmpinat cu review-uri foarte bune din partea criticilor muzicali şi a atras atenţia fanilor din diferite zone ale Statelor Unite, dar adevăratul impact s-a resimţit în Europa. În 2003, Jaya the Cat a lansat cel de-al doilea material discografic, „First Beer of a New Day”, urmat un an mai târziu de un album live, „Ernesto’s Burning”, după înregistrarea căruia membrii trupei s-au mutat în Amsterdam.

Lansarea celui de-al treilea album, „More Late Night Transmissions With…” (2007), a adus o schimbare a sound-ului Jaya The Cat, punând în prim plan influenţele reggae şi mizând pe un vibe mult mai relaxat faţă de materialele precedente, identitate muzicală pastrată şi pe următorul material „The New International Sound Of Hedonism” (2012).

Biletele pentru concertul Jaya The Cat în Club Fabrica din Bucureşti costă 30 lei şi pot fi cumpărate online, de pe www.MyTicket.ro, sau în seara evenimentului, de la intrarea în club.

Sabotage este o nouă platformă de evenimente dedicată muzicii alternative, care îşi propune să devină o „punte de legatură” între diferite genuri de muzică precum punk şi hardcore, ska şi reggae rock, hip-hop sau metal, dar şi un punct de întâlnire pentru fanii acestor stiluri.