Sâmbătă, 11 martie 2017, de la ora 20:00, Jason Mraz susţine concertul „An evening with Jason Mraz” la Sala Radio din Bucureşti. Spectacolul face parte din seria evenimentelor „An evening with Jason Mraz and his guitar”.

Unul dintre cei mai iubiţi adepţi ai muzicii acustice, Jason Mraz, vine pentru prima data în România pentru a oferi un show unic, în care va interpreta propriile compoziţii. Artistul, a cărui muzică a reuşit să aducă împreună oameni din toate colţurile lumii, va încânta publicul român cele mai cunoscute hituri ale sale, dar şi cu cele mai noi piese.

Originar din San Diego, California, Jason Mraz a început să cânte în 1999, într-un bar din cartierul său. Începând din acea perioadă, artistul şi-a creat propriul stil musical, o combinaţie de pop şi folk, cu influenţe de rock, soul şi reggae. Mraz cunoaşte tainele a peste cinci instrumente, printre care: pian, chitară, clape, ukulele şi bouzouki, iar compoziţiile sale sunt inspirate din experienţele proprii.

Până în prezent, cântăreţul a lansat peste 5 materiale de studio, 5 albume live, 14 EP-uri şi o compilaţie. „I’m Yours” şi „I Won’t Give Up” sunt cele mai de succes hituri ale sale, însă artistul mai este cunoscut şi pentru piesele „93 Million Miles”, „Love Someone” şi „Make It Mine”. De-a lungul carierei sale, Jason Mraz a colaborat cu mai mulţi artişti de renume, precum: Collbie Caillat, Travie McCoy, Christina Perry şi Hope.

Pentru întreaga sa activitate, muzicianul a primit numeroase premii, printre care şi două Grammy. De asemenea, a fost nominalizat şi premiat la ceremoniile Teen Choice Awards, People Choice Awards şi MTV Europe Music Awards. Însoţit întotdeauna de o chitară, muzicianul a urcat pe unele dintre cele mai mari scene din lume, precum: The Hollywood Bowl, Madison Square Garden şi The O2 Arena.

Bilete Jason Mraz la Sala Radio din Bucureşti

Biletele pentru concertul Jason Mraz – „An evening with Jason Mraz” de la Sala Radio din Bucureşti, de pe 11 martie 2017, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim sau online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categorie Preţ
Categoria I 250 lei cumpără bilete
Categoria II 180 lei  cumpără bilete
Categoria III 125 lei  cumpără bilete

Concertul Jason Mraz de la Bucureşti este organizat de Pure Indie Entertainment.