Acest eveniment a avut loc in data de 22 Jun 2012.
Vezi alte evenimente cu , , .
Vezi alte evenimente la din .

UPDATE: Deşi iniţial concertul ar fi trebuit să aibă loc pe Arena Naţională, acesta a fost mutat în Piaţa Constituţie. Află mai multe detalii!

Vineri, 22 iunie 2012, de la ora 20:00, Piaţa Constituţiei din Bucureşti va fi locul de întâlnire a fanilor cu una dintre cele mai îndrăgite trupe rock româneşti a tuturor timpurilor. Iris va sărbători printr-un show de zile mari cei 35 de ani de existenţă, un concert grandios. Accesul va fi permis începând de la ora 18:00.

Concertul se anunţă unul de excepţie, legendele rock-ului românesc au pregătit foarte multe surprize pentru acestă aniversare şi promit fanilor un show de neuitat. Un spectacol multimedia, invitaţi surpriză şi primul single în colaborare cu Puya „O lume doar a lor”,  sunt doar câteva dintre pregătirile cu care Iris vrea să-şi surprindă fanii.

Cei 35 de ani de carieră vor fi marcaţi şi prin lansarea unui nou album, produs de Mihai Alexandru pe versurile Narcisei Suciu. Pe acest disc se vor găsi atât piese noi cât şi hituri Iris, piese memorabile alese de fanii trupei prin vot. „Floare de Iris„, „Strada ta” şi „Baby” sunt doar trei dintre melodiile „nemuritoare” ale trupei care se vor regăsi pe noul material discografic.

Nu vom vedea concerte în deschidere, dar vor avea ca invitaţi speciali pe rapper-ul Puya şi binecunoscuta soprană Felicia Filip. Spectacolul va bucura şi inimile unui număr mare de copii din medii defavorizate pe care Iris vrea să-i aducă la eveniment. Un gest caritabil de excepţie pentru care trupa a făcut apel la toate organizaţiile de profil pentru a face posibil acest lucru.

Bilete Iris – 35 ani

Biletele pentru concertul aniversar Iris din Piaţa Constituţiei din Bucureşti sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro la următoarele categorii de preţ:

VIP: 150 lei
Categoria 1: 100 lei
Categoria 2: 75 lei
Categoria 3: 50 lei
Cumpara bilet

UPDATE relocare bilete deja achiziţionate:

Biletele deja achiziţionate rămân valabile şi vor fi relocate astfel:

  • Categoria „Tribuna Inel Inferior” în zona de „Golden Circle” la preţul de 100 lei.
  • Categoria „Tribuna Inel Superior”, „Peluza Nivel Inferior” şi „Gazon A” în zona „Zona A” la preţul de 75 lei.
  • Categoria „Peluza Nivel Superior” şi „Gazon B” în „Zona B” la preţul de 50 lei.
  • Categoria „VIP” în tribuna VIP, cu numerotare de locuri similară, la preţul de 150 lei.