Acest eveniment a avut loc in data de 16 Nov 2023.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Joi, 16 noiembrie 2023, de la ora 21:00, Irina Rimes revine pe scena de la Hard Rock Cafe din Bucureşti cu un nou concert live.

Originară din Republica Moldova, Irina Rimes s-a remarcat imediat după lansarea hitului „Visele”, care a strâns peste 15 milioane de vizualizări pe YouTube. De asemenea, cântăreața a urcat rapid în topurile muzicale din România cu piesa „I Loved You”, o colaborare cu DJ Sava.

După succesul de debut, Irina a continuat să surprindă publicul din România cu noi concepte muzicale. A urmat prima trilogie din industria muzicală românească, „Trilogia Irinei”, sub forma unui mini serial de dragoste, care cuprinde trei părţi: „Iubirea noastră mută”, „Da ce tu” şi „Haina ta”.

Irina a cucerit publicul român și nu numai, cu piese precum „N-avem timp”, „Nu știi tu să fii bărbat”, „Bolnavi amândoi”, „Ce s-a întâmplat cu noi” și „Cosmos”. Încă din anul 2018, artista se numără printre jurații emisiunii de talente, „Vocea României”. De asemenea, printre artiștii cu care a colaborat în ultimii ani se numără The Motans, INNA, Carla’s Dreams, NANE și Killa Fonic.

Bilete Irina Rimes la Hard Rock Cafe din Bucureşti

Biletele pentru concertul Irinei Rimes de la Hard Rock Cafe din Bucureşti, de pe 16 noiembrie 2023, pot fi achiziționate din rețeaua iaBilet sau online de pe www.iabilet.ro, la două categorii de preț:

Biletele au următoarele prețuri:
– 137,84 lei, cu loc la masă, în sală
– 86,35 lei, fără loc, în fața scenei

La prețul biletelor se poate adăuga comisionul de emitere bilet al agenției de ticketing.

Copiii sub 7 ani au intrarea liberă. La minim 4 bilete cumparate ai reducere 10%.

Concertul Irina Rimes de la Hard Rock Cafe din București este organizat de BestMusic Live Concerts.