Acest eveniment a avut loc in data de 22 Mar 2018.
Vezi alte evenimente cu , .
Vezi alte evenimente la din .

Joi, 22 martie 2018, de la ora 19:30, trupa finlandeză Insomnium revine în România pentru un concert în Club Quantic din Bucureşti. Formaţia suedeză Tribulation cântă în deschidere.

Cu o activitate de 20 de ani, Insomnium are la activ 7 albume de studio, primul, „In the Halls of Awaiting”, a fost lansat în 2002, iar cel mai recent, „Winter’s Gate”, a apărut în 2016. Bazele trupei au fost puse în 1997 de către Markus Hirvonen (tobe), Ville Friman (voce, chitară) şi Niilo Sevanen (voce, bass) cărora li s-a alăturat Ville Vanni. Ulterior Vanni a părăsit formaţia şi a fost înlocuit de Markus Vanhala (chitară).

De-a lungul carierei, trupa a ajuns la un sound unic, acel melodic death metal ce se întrepătrunde cu pasaje de doom sau progressive metal. Soundul inconfundabil s-a format cu albumul „Shadows of the Dying Sun” (2014) şi s-a cristalizat în totalitate cu cel mai recent material, „Winter’s Gate” (2016), disc care a ajuns pe poziţia 1 a topului finlandez de albume.

Formată în 2004, în Suedia, dar cu activitate încă din 2001 sub numele de Hazard, formaţia Tribulation abordează un progressive black metal. Trupa are 3 albume şi 2 EP-uri lansate, iar cel mai recent album, „The Children of the Night” a fost lansat în 2015. Componenţa formaţiei a rămas aproape neschimbată, singurul membru nou fiind Oscar Leander (ex-Deathstars) care s-a alăturat ca toboşar.

În momentul de faţă, Tribulation înseamnă: Johannes Andersson (bass, voce), Adam Zaars (chitară), Jonathan Hulten (chitară) şi Oscar Leander (tobe).

Bilete Insomnium în Club Quantic din Bucureşti

Biletele pentru concertul Insomnium din Club Quantic din Bucureşti, de pe 22 martie 2018, pot fi achiziţionate din reţeaua iaBilet şi online de pe www.iabilet.ro, la două categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor, dar şi în funcţie de perioada de achiziţie.

Categorie Early Bird Presale 1 Presale 2 La intrare
Acces General 59 lei 70 lei 80 lei 90 lei bilete
Golden Circle 89 lei 100 lei 110 lei 120 lei bilete

Early Bird: primele 200 de bilete
Presale 1: până pe 1 februarie
Presale 2: până pe 22 martie

Accesul este permis persoanelor sub 14 ani doar însoţite de un adult.

Concertul Insomnium în Club Quantic din Bucureşti este un eveniment METALHEAD.