Acest eveniment a avut loc in data de 21 Sep 2017.
Vezi alte evenimente cu , , .
Vezi alte evenimente la din .

Joi, 21 septembrie 2017, de la ora 21:30, INNA concertează la Hard Rock Cafe din Bucureşti. Antonia şi Lori Ciobotaru se regăsesc printre invitaţii serii.

Una dintre cele mai apreciate artiste din România şi ambasador muzical al ţării noastre la nivel internaţional, INNA, revine pe scena Hard Rock Cafe pentru un concert cu band live. Toate hiturile sale, care i-au adus succesul internaţional şi care au transformat-o în prima artistă din Europa cu peste 1 miliard de vizualizări pe YouTube, vor fi reinterpretate cu chitara, bass, tobe si clape.

INNA, sau Elena Alexandra Apostoleanu cu numele real, şi-a lansat albumul de debut Hot” (2009), atunci când a început să colaboreze cu echipa de producători Play & Win. Piese de pe acest album, precum „Love”, „Amazing” şi „Déjà vu”, au intrat imediat pe primele poziţii din majoritatea topurilor europene. Ulterior, cântăreaţa a lansat alte trei albume: „I am the club rocker” (2011), „Party Never Ends” (2013) şi „INNA” (2015), care i-au confirmat locul în atât în topuri cât şi pe scene internaţionale.

„Caliente”, „Bop Bop”, „Yalla” şi „Ruleta” se numără printre cele mai cunoscute piese ale artistei. De-a lungul timpului, INNA a colaborat cu mai mulţi cântăreţi autohtoni, printre care: Alexandra Stan, Puya, Carla’s Dreams, Antonia şi 3 Sud Est, dar şi cu artişti de renume din muzica internaţională, precum: Pitbull, J Balvin, Yandel şi Eric Turner.

De asemenea, cântăreaţa a primit două distincţii MTV Europe Music Awards, patru nominalizări la Premiile Muzicale Radio România Actualităţi şi peste 13 premii în cadrul ceremoniilor MTV Romania Music Awards. Totodată, cântăreaţa a apărut în diverse emisiuni şi show-uri muzicale din România, iar în prezent face parte din juriul show-ului de talente Vocea României Junior.

Bilete INNA la Hard Rock Cafe din Bucureşti

Biletele pentru concertul INNA, care va avea loc la Hard Rock Cafe din Bucureşti, pe 21 septembrie 2017, pot fi achiziţionate din reţeaua IaBilet sau online de pe www.iabilet.ro, la două categorii de preţ.

Categorie Preţ
Acces general (loc la masă în sală) 110 lei bilete
Acces general (fără loc – în faţa scenei) 69  lei bilete

Concertul INNA & live band de la Hard Rock Cafe este un eveniment organizat de BestMusic Live Concerts.