Acest eveniment a avut loc in data de 7 Mar 2018.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Miercuri, 7 martie 2018, de la ora 21:30, INNA susţine un concert live alături de trupa sa la Hard Rock Cafe din Bucureşti.

Una dintre cele mai apreciate artiste din România şi ambasador muzical al ţării noastre la nivel internaţional, INNA, revine pe scena Hard Rock Cafe pentru un concert cu band live. Toate hiturile sale, care i-au adus succesul internaţional şi care au transformat-o în prima artistă din Europa cu peste 1 miliard de vizualizări pe YouTube, vor fi reinterpretate cu chitară, bass, tobe şi clape.

INNA, sau Elena Alexandra Apostoleanu cu numele real, şi-a lansat albumul de debut „Hot” (2009), atunci când a început să colaboreze cu producători Play & Win. Piese de pe acest abum, precum „Love”, „Amazing” şi „Déjà vu”, au intrat imediat pe primele poziţii din majoritatea topurilor europene. Ulterior, cântăreaţa a lansat alte patru albume: „I am the club rocker” (2011), „Party Never Ends” (2013). „INNA” (2015) şi „NIRVANA” (2017).

„Caliente”, „Bop Bop”, „Yalla” şi „Ruleta” se numără printre cele mai cunoscute piese ale artistei. De-a lungul timpului, INNA a colaborat cu mai mulţi cântăreţi autohtoni, printre care: Alexandra Stan, Puya, Carla’s Dreams, Antonia şi 3 Sud Est, dar şi cu artişti de renume din muzica internaţională, precum: Pitbull, J Balvin, Yandel şi Eric Turner.

Cântăreaţa a primit două distincţii MTV Europe Music Awards, patru nominalizări la Premiile Muzicale Radio România Actualităţi şi peste 13 premii în cadrul ceremoniilor MTV Romania Music Awards. Totodată, cântăreaţa a apărut în diverse emisiuni şi show-uri muzicale din România. A fost numită „cel mai bun produs muzical de export al României”, INNA este o prezență discretă, aparițiile sale publice sau televizate fiind limitate.

Bilete INNA la Hard Rock Cafe din Bucureşti

Biletele pentru concertul INNA de la Hard Rock Cafe din Bucureşti, de pe 7 martie 2018, pot fi achiziţionate din reţeaua iaBilet şi online de pe www.iabilet.ro, la două categorii de preţ.

Categorie Preţ
Cu loc la masă în sală 115 lei bilete
Fără loc în picioare în faţa scenei 69 lei bilete

Concertul INNA de la Hard Rock Cafe din Bucureşti este organizat de către BestMusic Live Concerts.