Acest eveniment a avut loc in data de 28 Jan 2016.
Vezi alte evenimente cu , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Joi, 28 ianuarie 2016, de la ora 21:30, INNA, solista ce şi-a câştigat renumele de ambasador muzical al României în lumea întreagă, sa va susţine un concert live alături de trupa la Hard Rock Cafe din Bucureşti. Un show unde toate hiturile ce au propulsat-o în galeria starurilor mondiale vor fi reintrepretate cu chitară, bass, tobe şi clape.

Show-ul va fi deschis de Nicoleta Nuca, Ivana şi Yanka.

INNA este prima solistă din Europa ce a depăşit pragul de 1 miliard de vizualizări pe YouTube, iar portofoliul ei nu se limitează doar la acest record. În decursul unei cariere fulminante de doar 7 ani, INNA a primit două distincţii MTV Europe Music Awards şi peste 13 premii i-au fost acordate în cadrul ceremoniilor MTV Romania Music Awards.

Anul 2015 a însemnat lansarea a trei single-uri „Diggy Down”, „BOP BOP” şi cel mai recent „Yalla”. Primele două au cucerit radiourile din România, clasându-se pe locul 1, iar „Yalla” are 15 milioane de vizualizări pe YouTube. Anul trecut, INNA a avut concerte în întreaga Europă, turnee în Japonia, Mexic şi Chile, o colaborare cu Alexandra Stan şi Daddy Yankee, premii pentru piesele lansate: MTV – Best Romanian Act, Media Music Awards – Best Dance. Tot în 2015, a fost lansat şi albumul „INNA”, al patrulea album din cariera artistei. Pentru 2016, INNA pregăteşte un nou album, turneu în Japonia şi Mexic, America Latină.

Bilete INNA & Band la Hard Rock Cafe din Bucureşti

Biletele pentru concertul INNA & Band de la Hard Rock Cafe Bucureşti, de pe 28 ianuarie 2016, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, şi în seara evenimentului de la intrare, în limita locurilor disponibile.

Categorie Preţ
Acces General – cu loc la masă în sală – fumători/nefumatori 120 lei cumpără bilete
Acces General – fără loc în faţa scenei (nu avem mese în faţa scenei) 65 lei cumpără bilete

Concertul INNA & Band de la Hard Rock Cafe din Bucureşti este un eveniment BestMusic Live Concerts.