Joi, 8 iunie 2023, de la ora 19:00, formația Hollywood Vampires va susține un concert la Romexpo din București, în aer liber. În deschidere va concerta 12 Limbs.

Program concerte:
19:00 – acces
20:00 – 21:00 – 12 Limbs
21:30 – Hollywood Vampires

Alice Cooper, Johnny Depp și Joe Perry sunt cei trei membri fondatori ai supergrupului Hollywood Vampires. Formația a fost înființată cu un scop special – de a aduce un tribut artiștilor din scena rock care și-au pierdut viața din cauza exceselor. Aceștia aduc un omagiu pentru muzica rock, capturând esența și vitalitatea acestui gen muzical într-un mod autentic, demonstrând că spiritul rock-ului trăiește și evoluează în continuare.

Numele formației Hollywood Vampires este inspirat de faimosul club de băutori „The Hollywood Vampires”, fondat de Alice Cooper în anii ’70. Acest club a devenit un loc de întâlnire pentru numeroși artiști de renume, printre care John Lennon, Ringo Starr, Keith Moon și Micky Dolenz. Astfel, Hollywood Vampires a preluat această tradiție și a creat o formație muzicală de succes.

Pe lângă cei trei membri fondatori, Alice Cooper, Johnny Depp și Joe Perry, supergrupul a inclus în componența sa și pe Tommy Henriksen, bassistul lui Alice Cooper. De-a lungul timpului, formația a avut privilegiul de a urca pe scenă alături de artiști, precum: Duff McKagan și Matt Sorum (ambii din formația Guns N’ Roses), Brad Whitford (Aerosmith) sau Robert DeLeo (Stone Temple Pilots). Aceste colaborări au adăugat un plus de energie și spectacol în prestațiile live ale formației Hollywood Vampires, oferind publicului momente muzicale de neuitat.

Prima serie de concerte live ale formației a avut loc la Roxy Theatre din West Hollywood, Los Angeles, în perioada 16-17 septembrie 2015. Cei trei membri principali au fost însoțiți de basistul Duff McKagan, toboșarul Matt Sorum, chitaristul ritmic Tommy Henriksen și Bruce Witkin la clape și chitară adițională. În acele seri, invitații speciali au fost Tom Morello, Geezer Butler, Perry Farrell, Zak Starkey și Kesha, iar Marilyn Manson a fost invitat special în a doua seară. În săptămâna următoare, trupa a susținut un concert la festivalul Rock in Rio din Brazilia, pe data de 24 septembrie 2015, iar acest eveniment a fost transmis în direct pe internet. Printre invitații speciali de la acel concert s-au numărat Lzzy Hale, Zak Starkey și Andreas Kisser.

În luna februarie a anului 2016, formația a susținut un spectacol la ceremonia premiilor Grammy în memoria lui Lemmy, care decedase la sfârșitul anului 2015. De asemenea, grupul și-a anunțat primul turneu, care a început la Turning Stone Resort & Casino pe 24 mai.

Formația a lansat până în prezent două albume, „Hollywood Vampires” (2015) și „Rise” (2019), în care au colaborat cu o serie de artiști cunoscuți precum Paul McCartney, Dave Grohl, Joe Walsh și Christopher Lee.

„Au trecut deja trei ani de când Vampirii nu au mai fost în turneu. Abia aștept să revin pe scenă cu băieții, îmi place foarte mult să fac parte din această trupă. Trupa mea e minunată, dar să cânt cu Vampirii e o cu totul alta poveste” – a zis Alice Cooper.

Bilete Hollywood Vampires la Romexpo din București

Biletele la concertul Hollywood Vampires la Romexpo din București, pot fi achiziționate online de pe www.iabilet.ro, la diferite categorii de preț, în funcție de loc:

VIP – 734,8 lei (tribuna la înălțime, aproape de scenă, bar separat și alte facilități)
Heroes (A) – 456,76 lei (în fața scenei)
Boogiemen (B) – 374,38 lei (Fără loc, în spatele categoriei Heroes)
Drunk Friends (C) – 292 lei (Fără loc, în spatele categoriilor Heroes și Boogiemen)

VAMPIRE PACK – 3 bilete la Heroes (A) – 987 lei
VAMPIRE PACK – 3 bilete la Boogiemen (B) – 807 lei
VAMPIRE PACK – 3 bilete la Drunk Friends (C) – 597 lei

Biletele achiziționate (și pentru care nu s-a cerut refund) pentru evenimentul din 2021 rămân valabile.

La prețul tuturor biletelor se adaugă comisionul de emitere bilete al agenției de ticketing.

Copiii sub 7 ani au acces gratuit însoțiți de un adult posesor de bilet valabil. Accesul minorilor sub 14 ani se face doar pe bază de bilet și doar dacă aceștia sunt însoțiți de către un adult posesor de bilet valid. Organizatorii nu recomandă prezenta la concert a copiilor fără căști de protecție,  din cauza zgomotului foarte puternic, care poate dauna auzului celor mici.

Concertul Hollywood Vampires este organizat de BestMusic Live & METALHEAD.