Acest eveniment a avut loc in data de 27 Feb 2016.
Vezi alte evenimente cu , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Sâmbătă, 27 februarie 2016, de la ora 19:00, revelaţia muzicii k-pop, formaţia History concertează la Palatul Naţional al Copiilor din Bucureşti. Andra Asan, Pureun Narae şi Radical G.NO deschid primul concert al trupei coreene în România.

History, considerată de critica muzicală dar şi de fani, formaţia cu cea mai rapidă ascensiune în genul k-pop, a luat naştere în 2013, fiind primul „male idol group” din Korea. Formaţia îi are în componenţă pe: Kyungil, Dokyun, Sihyoung, Jaeho şi Yijeong. Muzica celor cinci se bucură o largă apreciere atât în ţara natală cât şi în Europa, iar în România interesul fanilor a fost atât de mare încât la doar 5 minute de la punerea în vânzare a biletelor, două categorii au fost sold-out.

În 2013, formaţia a lansat un teaser intitulat „Do you know us?”. Apoi au lansat o nouă serie de trailere, intitulată „Real Dating Tip Book”. În fiecare dintre aceste trailere apărea câte un membru al formaţiei care dădea sfaturi şi ponturi despre întâlniri. Pe 26 aprilie 2013 a fost lansată videoclipul de debut al formaţiei, pentru piesa „Dreamer”.

În acelaşi an, pe 20 august, au fost lansate videoclipul melodiei „Tell Me Love” şi mini-albumul „Just Now”. Un nou mini-album, intitulat „Blue Spring”, a fost anunţat pentru luna noiembrie a aceluiaşi an şi a fost prefaţat de lansarea unui nou single, „What Am I To You”.

Pe 10 iunie 2014 a fost anunţat tracklistul noului album „Desire”, care conţine 5 piese: „I Gou U”, „No Sun”, „It’s Alright”, „Blue Moon” şi „Psycho”. În mai 2015, History a lansat cel de-al patrulea mini-album, intitulat „Beyong the History”, împreună cu videoclipul piesei „Might Just Die”.

În deschidere vor evolua două trupe româneşti, Pureun Narae (Azure Wings) şi Radical G.NO.

Pureun Narae este prima formaţie românească de SamulNori, un stil muzical tradiţional coreean care se bazează pe armoniile create de instrumente de percuţie. Compusă din 8 membri cu vârste şi experienţe muzicale diferite, formaţia are în comun pasiunea pentru cultura coreeană. Radical G.NO este o altă formaţie dance care are ca sursă de inspiraţie dansurile coreene. Fetele au făcut furori la preliminariile Festivalului Internaţional K-Pop, desfăşurat anul trecut la Bucureşti şi promit un show pe măsură. Seara va fi deschisă de către Andra Asan.

Concertul va fi prezentat de Alexandra Băncilă şi Lee Kyungjun.

Bilete History la Palatul Naţional al Copiilor din Bucureşti

Biletele pentru concertul trupei History de la Palatul Naţional al Copiilor din Bucureşti, de pe 27 februarie 2016, sunt disponibile online pe www.bilete.ro şi în reţeaua de parteneri Bilete.ro.

Categorie Preţ
FAN SIGN (întâlnire cu trupa şi autografe + loc în faţa scenei) 300 lei SOLD OUT
Categoria I (tricou + poster semnat de trupă) 150 lei SOLD OUT
Categoria II 100 lei

Concertul trupei History de la Palatul Naţional al Copiilor din Bucureşti este organizat de Kompas Events, în parteneriat cu Mall 4 Art şi Centrul de Studii Româno – Coreene (CSRK).