Acest eveniment a avut loc in data de 15 Oct 2015.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Joi, 15 octombrie 2015, începând cu ora 20:00, pe scena Sălii Radio din Bucureşti va avea loc primul concert Hindi Zahra în România. Concertul face parte din seria evenimentelor Jazz Night Out.

Hindi Zahra s-a născut în Maroc în 1979 unde a locuit cu mama sa până la vârsta de 15 ani, moment în care s-a hotarât să se mute la Paris la tatăl ei, oraş unde s-a lansat ca artistă. Primul succes l-a cunoscut o dată cu albumul de debut, „Homemade” (2010), când a urcat fulgerător pe locul 2 în topurile europene de world music. Tot in acelaşi an a primit premiul „Constantin” pentru descoperirea anului în Franţa.

Stilul artistei îmbracă o suită de forme şi nu poate fi încadrat într-o singură categorie, acesta având numeroase influenţe din zona jazz, folk american, gypsy sau blues. A fost adesea comparată cu Beth Gibbons de la Portishead, Billie Holiday sau Norah Jones.

În concertul de la Bucureşti, Hindi Zahra va promova ultimul său album, „Homeland”, lansat în primăvara acestui an. După cum sugerează şi titulul, albumul este o reîntoarcere la originile artistei, în Marocul natal undeva în Marrakech, între munţi şi ocean. O întoarcere la rădăcini, o privire întoarsă către ea însăşi care pune în mişcare un dans peste coasta oceanului.

Hindi Zahra este în căutarea unui sound hipnotic al unei călătorii care începe şi se termină acasă, după ce trece dincolo de frontiere şi genuri muzicale. Compoziţiile sale sunt soundtrack-ul ce ne-ar putea însoţi iubirile fulgerătoare, împărtăşite, dar şi acelea pe care le pierdem. Cu o muzică în culori precum o eşarfă de mătase care îţi alunecă din mână şi se ridică luată de vânt, Hindi este exotică şi capricioasă, fără să-şi piardă eleganţa simplităţii.

Bilete Hindi Zahra la Sala Radio din Bucureşti

Biletele pentru concertul pe care Hindi Zahra îl va susţine la Sala Radio din Bucureşti, pe 15 octombrie 2015, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categoria Preţ
Categoria I 140 lei cumpără bilete
Categoria II 120 lei cumpără bilete
Categoria III 80 lei cumpără bilete

Concertul Hindi Zahra la Sala Radio din Bucureşti este organizat de Twin Arts.