Sâmbătă şi duminică, pe 18 şi 19 noiembrie 2017, de la ora 20:00, HAVASI susține două noi concerte pe scena Sălii Palatului din București. Noul show se anunţă impresionant și va include o orchestră simfonică completă și un cor clasic.

HAVASI are numeroși fani în România, iar talentul și virtuozitatea sa sunt intens apreciate de către iubitorii muzicii clasice de pretutindeni. În 2016, Havasi a susținut un concert deosebit în România, iar anul acesta va dubla această performanță.

Orginialitatea spectacolului va fi redată prin interpretările versatilului pianist, care este întotdeauna în cătuarea unor instrumente clasice adaptabile epocii moderne, care să impresioneze publicul. Mai mult, pe aceeaşi scenă cu HAVASI vor urca şi alţi artişti solo şi instrumentişti, care îl vor acompania. Cu ajutorul lor, publicul va fi transpus într-o călătorie fascinantă, printr-o serie de opere muzicale, care vor fi puse în valoare de cele mai noi tehnologii în materie de sunet, scenă, lumini și proiecții video.

Originar din Ungaria, HAVASI este un pianist renumit pentru propriile compoziţii, care a debutat după anul 2000. Spectacolele sale unice au la bază conceptul original al directorului american de creaţie Brian Burke și al designerului vizual francez Gilles Papain. De-a lungul carierei sale, instrumentistul a lansat peste 10 materiale de studio şi a colaborat cu artişti celebri, precum: Lisa Gerard şi The Hooligans.

În 2009, HAVASI a fost declarat de cei de la Cartea Recordurilor, cel mai rapid pianist din lume. HAVASI a concertat în faţa a peste 46.000 de oameni într-un singur weekend, la Papp Laszlo Sports Arena din Budapesta, performanţă ce l-a propulsat pe locul 2 în clasamentele Billboard Boxscore și Pollstar, pentru numărul de bilete vândute la nivel mondial. Piesele interpretate în concerte s-au clasat tot pe a doua poziţie în topul Bilboard, în vreme ce, pe Deezer, HAVASI a ocupat prima poziţie la secţiunile artist, melodie şi album.

Bilete HAVASI la Sala Palatului din Bucureşti

Biletele pentru concertele HAVASI de la Sala Palatului din Bucureşti, de pe 18 şi 19 noiembrie 2017, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim sau online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Copiii cu vârste până în 15 ani beneficiază de o reducere de 50%.

Categorie Preţ Early Bird Preţ Discount sub 16 ani
Categoria VIP 450 lei 225 lei bilete
Categoria I 300 lei 150 lei bilete
Categoria II 250 lei 125 lei bilete
Categoria III 190 lei 95 lei bilete
Categoria IV 160 lei 80 lei bilete
Categoria V 130 lei 65 lei bilete