În luna mai 2021, Haley Reinhart susţine un concert pentru prima oară în România, la LOFT Lounge din Bucureşti. Data exactă a concertului urmează să fie comunicată de către organizatori în perioada următoare.

Inițial, concertul a fost programat pentru data de 14 mai 2020, dar a fost reprogramat, din cauza pandemiei generate de noul coronavirus (COVID-19).

Haley Reinhart este una dintre cele mai cunoscute voci din Postmodern Jukebox, în plină ascensiune din momentul în care a obținut locul 3 în sezonul al 10-lea al American Idol. A lansat patru albume şi și-a împrumutat vocea pentru o animație din serialul produs de Netflix, „F is for Family”.

Prin turneul „Lo-Fi Soul”, Haley Reinhart vrea să facă cunoștință fanilor secretele vocii ei, de aceea, putem regăsi pe album, pe lângă vibe-ul ei old school emblematic, o paletă diversă de tonalități prin care vrea să arate publicului așa cum este ea.

Bilete Haley Reinhart la LOFT Lounge din Bucureşti

Biletele pentru concertul Haley Reinhart de la LOFT Lounge din Bucureşti, din luna mai 2021, pot fi cumpărate din reţeaua Eventim, dar şi online de pe www.eventim.ro.

Biletele cumpărate pentru data inițială, rămân valabile pentru noua dată a concertul.

Concertul Haley Reinhart de la LOFT Lounge din Bucureşti este organizat de Events.