Acest eveniment a avut loc in data de 10 Nov 2017.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Vineri, 10 noiembrie 2017, de la ora 22:00, Guess Who încheie turneul de promovare al albumului „Un Anonim Celebru”, printr-un concert la Arenele Romane din Bucureşti.

După lansarea celui de-al treilea album solo şi a videoclipurilor „Un Anonim Celebru”, „Stele” şi „Cupidon”, Guess Who a susţinut în această toamnă un turneu național de promovare al albumului „Un Anonim Celebru”, în mai multe oraşe din ţară.

Show-ul de la Arenele Romane va fi unul plin de energie, susţinut de invitați speciali, lumini şi proiecții video. Pe durata concertului, Guess Who va fi însoţit pe scenă de band-ul său, format din Vlad Bolborea (tobe), Radu Dumitriu (bass), Ştefan Mihăilescu (chitară), Relu Batog (clape) şi va cuprinde atât piesele de pe cel mai nou album, cât şi hit-urile lansate de-a lungul anilor.

„Un Anonim Celebru” este cel de-al treilea album solo din cariera lui Guess Who şi este disponibil în format digital pe canalul de YouTube Okapi Sound şi pe toate platformele de streaming disponibile. În acelaşi timp, albumul poate fi comandat online în format fizic (CD) de pe Okapi Sound Store sau cumpărat din magazinele de specialitate din ţară.

Bilete Guess Who – „Un Anonim Celebru” la Arenele Romane din Bucureşti

Biletele pentru concertul de lansare al albumului „Un Anonim Celebru”, susţinut de Guess Who la Arenele Romane din Bucureşti, pe 10 noiembrie 2017, pot fi achiziţionate în avans din reţeaua iaBilet şi online pe www.iabilet.ro, la preţul de 40 lei.

În ziua lansării, la intrarea, biletele vor putea fi achiziţionate la preţul de 50 lei.