Acest eveniment a avut loc in data de 6 Oct 2011.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Joi, 6 octombrie 2011, de la ora 21:00, Grimus va concerta în The Silver Church Club din Bucureşti. Concertul marchează lansarea noului album Grimus, „Egretta”.

Concertul trupei Grimus va fi deschis de către britanicii de la Vetoes.

Pe lângă piese de pe „Egretta”, Grimus vor cânta piesele ce i-au consacrat, dar şi o serie de piese inedite ce nu şi-au găsit locul pe album.

„Egretta” este rezultatul colaborării cu producătorul britanic Adam Whittaker (Doves, Amy Winehouse, Julian Cope) care s-a implicat în toate etapele înregistrării albumului. Masteringul în schimb este opera lui UE Nastasi de la studiourile Sterling Sound din New York (responsabil printre altele de remasterizarea întregului catalog AC/DC).

Primele două single-uri de pe acest album, „Face the Light” şi „Vanity”, au fost lansate pe rând începând din vara acestui an şi au ocupat fiecare locul întâi în cadrul topului Radio Guerrilla. Cel de-al treilea single, „In Your Eyes”, va avea premiera pe acelaşi post de radio în săptămâna lansării.

Preţul unui bilet la intrarea este de 20 lei, pentru cei care achiziţionează albumul de la intrare la preţul de 30 lei accesul va fi liber.