Vineri, 16 aprilie 2021, de la ora 20:00, Goran Bregović, alături de trupa sa, Wedding and Funeral Orchestra, susţine un concert pe scena Sălii Palatului din Bucureşti.

Inițial, concertul a fost programat pentru data de 2 aprilie 2020, dar a fost reprogramat pentru 30 septembrie 2020, din cauza pandemiei generate de noul coronavirus (COVID-19). Ulterior, a fost din nou reprogramat pentru primăvara anului 2021.

Originar din Boznia şi Herţegovina, Goran Bregović, s-a remarcat la nivel internaţional datorită stilului muzical unic, reprezentat printr-o combinaţie între folk şi tradiţional, cu influenţe rock. Creaţiile lui se ghidează după acest melanj, însă primesc tendinţe şi din muzica tradiţională ţigănească sau cea din Balcani.

Artistul a debutat în 1969, când i s-a propus să fie basistul formaţiei Kodeksi, care a devenit mai târziu celebra trupă iugoslavă Bijelo Dugme. În această formulă, muzicianul a avut o mulţime de spectacole, până în anii ’90, când a hotărât să continue doar cu activitatea solo.

Artistul a mai colaborat cu numeroşi artişti din industria internaţională, precum Gipsy Kings şi Eugene Hütz, dar şi cu Emir Kusturica, pentru coloanele sonore ale unor filme celebre.

La începutul anilor ’90, cariera solo a muzicianul a început să crească surprinzător, până a ajuns unul dintre cei mai apreciaţi artişti din Europa de Est. De-a lungul carierei sale, cântăreţul balcanic a compus coloana sonoră pentru 33 de filme şi a lansat 17 abume de studio. Hiturile „Bella Ciao”, „Kalashnikov” şi „Gas Gas” i-au adus succesul internaţional şi numeroase premii.

Cel mai recent album al artistului, „Three Letters From Sarajevo”, s-a bucurat de un enorm succes internaţional şi a fost prezentat în premieră şi la Bucureşti, în cadrul concertelor de la Sala Palatului şi de la Arenele Romane.

Bilete Goran Bregović la Sala Palatului din Bucureşti

Biletele pentru concertul Goran Bregović de la Sala Palatului din Bucureşti, de pe 16 aprilie 2021, pot fi cumpărate din reţeaua iaBilet, dar şi online de pe www.iabilet.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de perioada de achiziţionare şi poziţionarea locurilor în sală.

Categorie Early Bird Presale 1 Presale 2 La intrare
Categoria VIP 259 lei 279 lei 299 lei 320 lei bilete
Categoria A 199 lei 209 lei 229 lei 250 lei bilete
Categoria B 139 lei 159 lei 189 lei 200 lei bilete
Categoria C 99 lei 119 lei 129 lei 140 lei bilete

Early Bird – primele 300 de bilete din fiecare categorie
Presale 1 – primele 300 de bilete din fiecare categorie

Biletele cumpărate pentru data inițială, rămân valabile pentru concertul reprogramat.

Concertul Goran Bregović de la Sala Palatului este organizat de Bestmusic Live Concerts.