Acest eveniment a avut loc in data de 7 Apr 2017.
Vezi alte evenimente cu , , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Vineri, 7 aprilie 2017, de la ora 21:00, GOLAN lansează primul album, „Intro”, printr-un concert la Arenele Romane din Bucureşti. IAMYANK (HU), Helen, Otherside, Moonlight Breakfast şi Rabbit The King sunt invitaţii speciali ai evenimentului.

Program concerte

21:00 – acces
21:30 – IAMYANK
22:30 – Helen
23:30 – Otherside
00:30 – Moonlight Breakfast
01:30 – GOLAN
03:00 – Rabbit The King

GOLAN, trupa care impresionează de fiecare dată prin sound-ul fresh şi melodios, pregăteşte un nou show pentru toţi fanii care în cei trei ani de activitate ai formaţiei au rezonat cu ceea ce reprezintă acest proiect în industria muzicală autohtonă. Interpretări acustice, momente simfonice, ritmuri exotice şi multe alte surprize vor alcătui spectacolul celor de la GOLAN.

Fiind inspirat de evoluţia celor 5 membri ai grupului, albumul „Intro” a crescut şi s-a dezvoltat odată cu trupa, cu fiecare concert de club, turneu, festival sau eveniment susţinut. Membrii trupei au construit de la zero acest nou proiect, care nu are echivalent nici pe piaţa muzicală.

La mijlocul lunii februarie, GOLAN a lansat un nou videoclip pentru piesa „Zenith”, care este inclusă pe albumul „Intro”. Clipul ilustrează lupta cu sinele şi consecvenţa pe care trebuie să o ai atunci când vrei să te autodepăşeşti. Mesajul puternic este însoţit de sound-ul visător al piesei, care te transpune într-o stare de armonie.

GOLAN îmbină şi foloseşte atât experienţa cât şi bagajul muzical diferit al fiecarui membru, pentru a crea un gen unic: o combinaţie de house, nu disco şi electro. Stilul este foarte melodios, dansant, iar prin aceste însuşiri a reuşit să treacă foarte uşor de la underground la un mainstream de calitate. Trupa se orientează spre latura umană a muzicii electronice, folosind în show-uri sample-uri, live DJ’ing şi instrumente clasice precum flaut, trompetă sau percuţie.

Bilete GOLAN la Arenele Romane din Bucureşti

Biletele pentru concertul GOLAN de la Arenele Romane din Bucureşti, de pe 7 aprilie 2017, pot fi achiziţionate online de pe www.myticket.ro, la preţul de 45 de lei.