Acest eveniment a avut loc in data de 12 Apr 2014.
Vezi alte evenimente cu , .
Vezi alte evenimente la din .

Sâmbătă, 12 aprilie 2014, de la ora 21:00, în Club Fabrica din Bucucreşti va concerta trupa irlandeză God Is An Astronaut. Show-ul este primul primul eveniment marca Sabotage şi va fi deschis de Litera 1.

Program God Is An Astronaut

21:00 – Acces public
22:00 – Litera 1
23:00 – God Is An Astronaut


God Is An Astronaut a debutat în 2002 cu albumul „The End of the Beginning”, lansat sub propriul lable. De atunci, de la un album la altul, God Is An Astronaut nu fac decât să îşi consolideze poziţia printre cele mai bune trupe de rock instrumental ale lumii. Alături de acesta, albumele „All Is Violent, All Is Bright” (2005), „A Moment of Stillness” (2006), „Far from Refuge” (2007), „God Is an Astronaut” (2008), „Age of the Fifth Sun” (2010) sunt conform trupei „fotografii sau instantanee a ceea ce eram la un moment dat”.

De-a lungul timpului God Is An Astronaut a concertat pe scenele din toată lumea, susţinând turnee sold-out în Europa, a urcat la câteva dintre cele mai importante festivaluri, printre acestea faimosul Eurosonic.

Bilete God Is An Astronaut

Biletele pentru concertul God Is An Astronaut în Club Fabrica din Bucureşti costă 35 lei şi pot fi cumpărate online, de pe www.myticket.ro, sau în seara evenimentului, de la intrarea în club, la preţul de 40 lei.

Sabotage este o nouă platformă de evenimente dedicată muzicii alternative, care îşi propune să devină o „punte de legatură” între diferite genuri de muzică precum punk şi hardcore, ska şi reggae rock, hip-hop sau metal, dar şi un punct de întâlnire pentru fanii acestor stiluri.