Acest eveniment a avut loc.
Vezi alte evenimente cu , , .
Vezi alte evenimente la din .

Concertul a fost anulat!

Marţi, 25 martie 2014, Gheorghe Zamfir va susţine un spectacol la Sala Polivalentă din Bucureşti. Concertul va începe la ora 19:30 şi face parte din programul „Artă contra drog 2014”.

Alături de maestrul Zamfir, pe scenă va urca Orchestra Simfonică Zamfir 50, condusă de dirijorul Daniel Jinga de la Opera Naţională Bucureşti şi corul de cameră Accoustic. Pe scenă nu vor lipsi nici mezzosoprana Maria Jinga, tenorul Vlad Miriţă, Bogdan Bradu şi Doru Tufiş.

Evenimentul este organizat de Centrul Internaţional Antidrog şi pentru Drepturile Omului (CIADO), în parteneriat cu Ministerul Educaţiei Naţionale şi Ministerul Tineretului şi Sportului şi face parte din programul „Artă contra Drog 2014”.

Mesajul CIADO: „Consumaţi artă, dă plăcere pe moment, dar şi în timp; drogul dă placere pe moment, dar dureri incomensurabile în timp! Fii consumatorul inteligent şi alege ARTA!„. Cu ocazia acestui eveniment, preşedintele CIADO, academicianul Constantin Bălăceanu Stolnici, va acorda premiile pentru mass media, jurnaliştilor care s-au implicat în campaniile de prevenire a consumului de droguri.

Bilete Gheorghe Zamfir 50

Biletele pentru concertul Gheorghe Zamfir 50 sunt disponibile online pe www.myticket.ro şi din reţeaua Myticket la următoarele preţuri, în funcţie de categorie:

Categorie Preţ
Categoria I 100 lei
Categoria II 80 lei
Categoria III 60 lei
Fără loc 35 lei