Acest eveniment a avut loc in data de 15 May 2011.
Vezi alte evenimente cu , , , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Duminică, 15 mai 2011, Gentleman, imaginea muzicii reggae din Germania va concerta pentru prima dată în România, la Arenele Romane din Bucureşti.

Concertul face parte din turneul Gentleman & The Evoulution – Diversity Tour 2011 featuring Jahcoustix. Acest turneu promovează single-urile „I Got To Go” şi „Diversity Live”, ce vor aparea în luna aprilie 2011.

Participă la concurs şi câştigă o invitaţie dublă!

Gentleman (Tilmann Otto) s-a născut în Germania, dar dupa vârsta de 17 ani a început să viziteze foarte des Jamaica, ţară ce a devenit a doua lui casa. Extrem de interesat de muzica reggae, Gentleman a început să cânte şi să producă muzică, ajungând în scurt timp foarte remarcat în Jamaica, Germania şi în toată lumea. Muzica lui a ajuns pe primele locuri în topurile multor ţări, iar albumul „Confidence” a urcat pe primul loc în topurile din Germania în 2004.

În concertul de la Bucureşti, Gentleman va cânta împreună cu Jahcoustix şi vor fi acompaniaţi de o suită formată din 13 muzicieni.

În deschidere vor urca pe scenă: El Negro, East Roots, G Force Sound, Mr. LevyLady Raizah, Camuflaj și Pacha Man.

Bilete Gentleman

Preţul unui bilet va fi de 40 lei în avans de pe www.myticket.ro şi 60 lei la intrare. Copiii sub 14 ani au intrarea liberă dacă sunt insoţiţi de către părinţi.

Arenele Romane: Parcul Carol, Str. Cuţitul de Argint nr. 26, Bucureşti